Her gün duş alan ben şimdi duş almaya korkuyorum Vertigo mu panik atak mı artık bilmiyorum, bir atak geçirdikten sonra böyle oldum, sürekli baygınlık geçiriyorum gibi dengesizlik var ayaktayken
3 gü
Duşa giremeyecek kadar korku ve dengesizlik yaşaman hem vertigo hem de panik atak ile ilişkili olabilir. Vertigoda daha çok baş dönmesi, denge kaybı ve hareketle artan şikâyetler olur; panik atakta ise yoğun korku, çarpıntı, nefes darlığı ve kontrol kaybı hissi ön plandadır. Senin yaşadığın tablo ikisini de düşündürebilir, kesin ayrımı ancak doktor muayenesi yapabilir.
Cevap
11Cevap
Duşta baş hareketleriyle artan dönme hissi dengesizlik, sallanıyormuş gibi hissetme varsa kesinlikle vertigo var. Bu nasıl bir şey böyle ya
Ruhsal sıkıntı ağır geçmiş olsun
Nolcak nasıl geçicek çok girmek istiyorum ama korkuyorum baygınlık gecircek gibi oluyorum iki üç günde bı anca girebiliyorum
Olmaz duşa gir
Bence yaşadığın bir olaydan dolayı olabilir
Musallat olmuşlar geçmiş olsun
Ondan mı kaynaklı yani
Evinde vesvese var fısıltı falan oluyor mu veya farklı şeyler
Fısıltı değil de vesvese çok fazla zaten
Kızı korkutma
Bende de bir saat var o zamanda fısıltı oluyor şaka değil ama ben alıyorum kulaklık son ses şarkı vesvese de kötü
Sizde de musallat mi var nerden öğrendiniz
Ben öyle hissediyorum çünkü basbaya fısıltı oluyor ismimi tekrarlıyorlar her gece
😵💫😵💫
Korkma canım hastane için rendavu al hemen
Tek mi yaşıyorsun?
Salonun ortasında leğenle yıkan🍀
tabure koy otur yıkan
Vertigo böyle olmuyor ki
sende büyü olabilir mi
Bundan kaynaklı olur mu böyle şeyler
evet duş almama isteği bundan da olur
Almak istiyorum ama korkudan alamıyorum çünkü bı baygınlık hissi oluyo kötü oluyorum
evet olabilir. var mı bu ihtimal? yapar dediğin biri var mı etrafında?
Var yıllardır zaten böyle birşeyle uğraşıyorum ama panik atak dengesizlik bundan olur mu da
aslında ilk anlattığın şey tamda bunun yüzünden olur.
Hnagisi
duşa giremeyecek kadar korku ve dengesizlik.
Bu artan kaygı bir anda oldu ya bir anda bı panik atak gibi bişey geçirdim sonrası böyle oldu bir günde insan değişir mi
evet tamda bir günde değişlir
Siz nerden biliyosunuzz
anlıyorum bu işlerden
Sizin başınızdan mi gecti yoksa hoca falan misiniz
başımdan geçmedi şükür. hoca da değilim. bildiğim şeyler. nasıl yapıldığı ve belirtiler neler bilirim
Benimki büyüye mi benziyor yani gerçekten
evet ciddiyim
Yürürken biri çekiyor boşluğa düşüyor gibi oluyorum
gece sık uyanmalar kabus görmeler?
Kabus evet haftada iki üç oluyor gece 5-6 kez uyaniyorumdur
devamlı olarak ayetel kürsi felak ve nas oku. ve oturarak ta olsa sık sık inadına duşa gir. olabildiğince suyun altında kal
Neden suyun altında kalmak iyi mi gelir
evet tesirini alır
Ama duramıyorum ki çok korkuyorum bazen sirkeyle yikaniyorum titreşim haline giriyorum baygınlık geciriyorum
yalnızmı yaşıyorsun. birine kapıda beklemesini söylesen *
Bekleyen oluyor ama yinede korkuyorum
korksan da gir o suya. öncesinde dediğim surelerden oku. için rahatlayana kadar oku hatta. 5 er onar defa
Çok Teşekkür ederim
rica ederim. geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Tek miisn evde
Yok değilim
Banyoyu kilitleme sende
Kilitlemiyorum ama öyle olunca korkuyorum baygınlık hissi olunca
Biri kapıda beklesin
ya da seninke girsin
Ya iki üç günde iki üç dk alıp çıkıyorum ben ki her gün iki üç kere aliyodum saatlerce duruyordum bişey olmuyodu şimdi noldu boyle
Abin kardeşib yok mu gelsin
vertigp değil
Ne peki
Nasıl emin oldun öyle olduğuna
Hmm nasıl olur Vertigo bana anlatsaniz bende oluyor mu olmuyor mu
Panik atak gibi
İkisi de olabilir.
klasik büyü
Büyü mü gerçekten
evet ıstaotınıda sunabilirim sana
Nasıl anlamadım neyi
evinde vs büyü ya da tılsım olduğunu
Nasıl olcak
musait olduğunda gizliğimi kaldırayım mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?