Kırılmışsa bile ayak parmağı flankslara cerrahi müdahale edilmez. Çoğunlukla sabitlenir yanındaki parmakla beraber atel uygulanır. 2 hafta içerisinde düzelir. Şu an yapmanız gereken soğuk kompres uygulayın düzenli aralıklarla. Ayrıca ağrı kesici kullanabiliyorsanız ağrı kesici alın. Ek olarak sulidin thermo tedarik edin. Bölgeye uygulayın önemli ölçüde ağrınızı azaltır. Geçmiş olsun
Tabi hepimiz de bakmadan röntgen çekip ayağının durumunu bileceğimiz için sorman normal 😂 bekle biraz şimdi olayın şokuyla tam hissedemezsin zaten biraz gözlemle sonra gidersin doktora
Buradaki her soru sana göre de benim sorum mu sana dert oldu, çok merak ettim açıklarsan, sorum neden gözüne battı da bize ne senden dedin 🙂🙂 derdimi anlatıyorum. Yasak mı? Herkes istediğini soruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kırılmışsa bile ayak parmağı flankslara cerrahi müdahale edilmez. Çoğunlukla sabitlenir yanındaki parmakla beraber atel uygulanır. 2 hafta içerisinde düzelir. Şu an yapmanız gereken soğuk kompres uygulayın düzenli aralıklarla. Ayrıca ağrı kesici kullanabiliyorsanız ağrı kesici alın.
Ek olarak sulidin thermo tedarik edin. Bölgeye uygulayın önemli ölçüde ağrınızı azaltır. Geçmiş olsun
Yaa teşekkür ederim♥️
Rica ederim🙏🏻
Büyük geçmiş olsun çok pis acıyor inşallah kırmamışsındır hareket ettirebiliyorsan kırmamışsındır hareket ettiremiyorsan kırmışsındır ama çok acır
Kemiğe dokunduğum gibi resmen çığlık atıyorum o kadar acıyor. Kesin kırılmıştır ya ben en iyisi gideyim hastaneye sağ ol.
İnsallah kırık yoktur bir göstersen iyi olur aklında kalmaz hem dikkatli git
Tabi hepimiz de bakmadan röntgen çekip ayağının durumunu bileceğimiz için sorman normal 😂 bekle biraz şimdi olayın şokuyla tam hissedemezsin zaten biraz gözlemle sonra gidersin doktora
Ya kıyamam sana, çen parmağını mı vurdun? Oy nasıl acımıştır.
Bize ne la?
Buradaki her soru sana göre de benim sorum mu sana dert oldu, çok merak ettim açıklarsan, sorum neden gözüne battı da bize ne senden dedin 🙂🙂 derdimi anlatıyorum. Yasak mı? Herkes istediğini soruyor.
Neden dert olsun ki? Herkes istediğini soruyor ben de istediğimi yazıyorum.
İyi de bize ne senin parmağından diyen sensin.
Dur düzelteyim, haklısın. Bana ne senin parmağından?
Çok kabasın.
Teşekkür ederim.
Evren sana bir şekilde bu kabalığını geri döndürecek♥️ her zaman öyle olur , bumerang misali🙂 o yüzden susacağım.
Koskoca evrenin işi gücü yok benimle uğraşacak. Komik.
Evrenle dalga geçmek kolay, ama senaryoyu kim yazıyor onu unutmamak lazım..
Bir de şey vardı değil mi, karma?
Bu akşam çok güldürdün beni, teşekkür ederim.
Karma güzel şey, çünkü insanlara kendi enerjisini iade ediyor 🌸🌸
çıkıktır o kırık olsa duramazsın
Yok incinmiştir buz koy geçer
Burkulmusta olabilir kırıldığını sanmam
Nasıl anlarım ikisinin farkını evde? Yürüyebiliyorsam sorun yok mudur öyle yazmışlar.
canım Şişlik varsa ve Hareket ettirdiği de arıyorsa uyuşma veya karıncalanma varsa kırılmış olabilir
Şişme var mı bilader
Bilader ne yaa 🙃
😂😂😂
incinmiştir.
ne acımıştır ya