Sağlık Elimi vurdum yanlışlıkla şişmiş mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Elimi buzdolabini silerken tutma yerine vurdum şiş mi sizce parmağımı oynatıyorum rahatlıkla ama hafif acıyor aslında çatlasa çok sevinirim 🤣🤣🤣taktik verebilirsiniz Elimi vurdum yanlışlıkla şişmiş mi sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SeaSs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl uf mu oldun cennn ssksjd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
badboy92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Allah'ım kullanım kılavuzu gönder şu kişiye sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl El kullanım kılavuzu mu Yorumla badboy92 +1 yıl Hayır BEYİN Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı o da olur Yorumla badboy92 +1 yıl Deli deliyi görünce sopasını saklarmış ben saklıyorum Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biraz şişmişGeçmiş olsun 0 0 Yorumla
Rüzgar97 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Evet doktora git 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kırık çatlak yok doktoru meşgul etmeyelim 🤣 Yorumla Rüzgar97 +1 yıl İncinmiş Yorumla
soramazsın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl evet bayağı şişmiş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vurunca dünya bi an durdu acıdan Yorumla soramazsın34 +1 yıl buz kompleksi yaptınız mı Yorumla Soran +1 yıl Yok kırık çatlak olsa acıdan duramazdım diye umursamadım Yorumla soramazsın34 +1 yıl 5 dakika da bir yap direk temas ettirme Yorumla gecelerikorkuyorum +1 yıl buz KoMpLeKsİ Yorumla soramazsın34 +1 yıl @gecelerikorkuyorum aynen tarifini verdik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uf mu oldun cennn ssksjd
🤣🤣🤣
Allah'ım kullanım kılavuzu gönder şu kişiye sen
El kullanım kılavuzu mu
Hayır BEYİN
Mantıklı o da olur
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış ben saklıyorum
Biraz şişmiş
Geçmiş olsun