Az önce üç tabak makarna yedim, kendimi durduramıyorum, sonrasında çok kötü etkileniyorum, duygusal açlık durumum var.
5 gü
Az önce üç tabak makarna yedim, kendimi durduramıyorum, sonrasında çok kötü etkileniyorum, duygusal açlık durumum var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uzun süreli mesguliyetler bul. Ayrıca ye ama makarna değil. Mesela meyve yeseydin bir tabak zaten sulu olduğu için şişecektin ve yiyemeyecejtin ayrıca sağlıklı ya da otur salatalık ye kaç tane yersen
Uzun süreli hiçbir şeye ne aklımı ne odağımı veremiyorum Haklısın kesinlikle evde olmadığı için mecbur bir tek makarna vardı onu yaptım belki biraz alışveriş yapmalıyım
Aynen alışveriş yap yani emin ol ucuz şeylerle de oluyor. Burada yemeye devam edersin ama sağlıklı yediğin için hem suçluluk duygusundan kurtulursun hem de sağlıklı oldugun için psikolojin iyi etkilenir.
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Rica ederim
Makarna yiyince geçiyor mu ona göre yiyeceğin bende
Geçmedi hatta daha kötü oldu
Kabusta görürsün sen şimdi
Evet
Bende evde olsam yerdim canım çekti
Yersin umarım
Yerim de birkaç ay var eve gitmeye :D burada yenen yemekler evdeki gibi değil / yavan
Askerlik mi?
Hayır uzun yol kaptanıyım
Kolaylıklar
Elbet bir gün :D
Sıkılıyorsan yaz dertleşelim benimde canım sıkkın 🚬
Neden noldu
Ne olmuyor ki modum yok
Niye be
Ne niye özelimi neden buraya yazayım?
E yazma tamam bana niye böyle tepki veriyorsun ya, sormadım say.
Amacım kimseyi kırmak değil bende sohbet edecek dertleşecek insan arıyordum sende böyle bir soru sorunca sohbet ederiz diye yazdım ama sen bilirisn.
Cinswllikle yapabilirsin ama durum daha kötü oluyor tavsiye etmem
sıpa getti gettii ahoooooo loooooo💃💃
Hahahahahhahahshshshhshs
Dugusal açlık için en iyi öneri oruç tutacaksın ☺️
Kilolu olduğum için yiyiyor olamaz mısın
Kilolu değilim ki
Kendimi durduramıyorum dedin yani yiyorsu aynı zamanda kilo almıyorsun
Tedavi olmalısın
Nasıl bir tedavi
Psikolojik
Para yok
sen açsın gibi geldi duyguların değil :D
Okey.
ya duygusal açlık böyle bir şey mi
Evet?
duygu eksikliği için sevgi aramak gibi bir şey değil mi duygulsa açlık olunca acıkıyor musun
Duygusal açlık; vücudun fizyolojik bir besin ihtiyacı olmamasına rağmen; stres, kaygı, üzüntü, yalnızlık veya can sıkıntısı gibi duygusal durumlarla başa çıkmak veya rahatlamak için ortaya çıkan kontrolsüz yeme isteğidir.
Al sana amme hizmeti
Gecemi yiyorsun gece geç yatma
Benim gibisin 😅
Baş edilmiyor bacım
Çok zor