Ya aslında benimki duygusal açlık mı bilmiyorum ama canım sıkıldıkça yiyorum, yiyorDUM. Yaklaşık bir buçuk ay diyetteyim tabi kaçamaklar yaptım vs yaptım ama genel olarak sağlıklı besleniyorum. Ve hala içimde bi sıkılınca yemek yeme arzusu var. İşte illa yemek de olmayabilir, abur cubur gibi şeyler. O his geldiğinde genelde kalorisi en düşük sarı leblebiye atlıyorum. Üstüne de bol su içtim mi geçiyor. Ama kısa süre için tabiki.
Afiyet olsun güzellik 😅 moralini bozma yarın da sağlıklı bir şeyler yersin olur biter. Ben öyle yapıyorum mesela, bugün çok yersem yarın telafisini yapıyorum.
Amaan yedim gitti devamını getireyim demiyorum. İstediğin kadar kaçamak yap ama sağlıklı beslenmeyi asla bırakma bebeğim 🌷
Ah canım nasıl tatlısın❤️❤️ bir gün sağlıklı beslenip ertesi günü ne bulursam yiyorum. Hep aynı şey oluyor, böyle oluncada ister istemez moralim bozuluyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sigara içiyorum ve boş ver diyorum kendime
Geldiği gibi kabul ediyorum genelde her duyguyu,
https://www.youtube.com/watch?v=dwGq11BBJyoKarnımı o an tabakta ne varsa onunla doyuruyorum.
Hüzünse, hüzün.
Son günlerde aynennn böyleyim duygusal açlık aynen, bugün bi ton çikolata yedim😭
Afiyet olsun güzellik 😅 moralini bozma yarın da sağlıklı bir şeyler yersin olur biter. Ben öyle yapıyorum mesela, bugün çok yersem yarın telafisini yapıyorum.
Amaan yedim gitti devamını getireyim demiyorum. İstediğin kadar kaçamak yap ama sağlıklı beslenmeyi asla bırakma bebeğim 🌷
Ah canım nasıl tatlısın❤️❤️ bir gün sağlıklı beslenip ertesi günü ne bulursam yiyorum. Hep aynı şey oluyor, böyle oluncada ister istemez moralim bozuluyor işte
Çok haklısın 🌷
Genelde yemeğe, oyunlara, filmlere ve müziklere veriyorum ama pek fayda olmuyor, sadece anlık kayboluyor.
Aynen öyle
Duygusal açlık çekmiyorum. O an su ya da kahve içmeni öneririm canım.
Teşekkür ederim bebeğim 🌷
❤️❤️
Akupunktur yaptırdı benim bir tanıdık ise yaradı gibi
O nedir
Kahve iç şekersiz, yanında da yeşil elma tüket 2 saat idare eder seni.
Teşekkürler🌸
Rica ederim enerji veriyor. Ben filtre kahve ile birlikte granny yeşil elma yiyorum 3 saat idare ediyor sporda
Kahve sütlü olsa bișey olur mu
Süt kullanma özellikle spor yapacaksan asla kullanma. Sütüb sindirimi yok, kilo almaya sebep oluyor
Hmm anladım teşekkürler 🙏🏼
Bendede vardı evdekı yıyecek butun abur cuburu çöpe attım
Uzun zamandır böyle bir şey olmuyor olduğunda da genelde yiyordum ama daha sonra spora Abanıyordum
Kendi kendime başa çıkıyorum bi şekilde
Arkadaşlar dostlar ne için var 😇
Sosyal medyada takılırım
Efkarli müzik açıp rakımı yudumluyorum
Gene acıktın dimi
Yuk yuk🥺 meyaktan șoydum..
Çok boş vaktin varsa çok uyuyorsan olması normal
Çok uyumuyorum ama çok boş vaktim oluyor evet
Çok boş vakti olunca e haliyle acaba bugün ne düşünsem eskilerden diye kendi kendine kaşınıyorsun ve geçmişte ne varsa teker teker takıyorsun
Sana tavsiyem bana iyi gelen uyku düzeni ve spor bunları hayatına düzenli olarak yap değişikliği farkedersin
Teşekkür ederim tavsiyen için 🙏🏼
Saygılar
Stoklamıştım ondan eritiyorum
Uyuyarak
Meditasyon yaparak
Oyun oynayarak
Çok fena kilo alacam bu yüzden
Yemek dizi