Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evde daha fazla zaman geçirmenin tek olumsuz yanı da duygusal açlık krizleri.🤦♀️
stresli, kaygılı veya öfkeli olduğunuz zamanlarda, yoğunluğunuzun arttığı dönemlerde ya da sıkıldığınızda, tok olmanıza rağmen abur cubur yemek istiyorsanız ‘duygusal açlık’ çekiyor olabilirsiniz. 🤷♀️
Bu durumu yasıyor musunuz , peki nasıl baş ediyorsunuz?😊🍀
Duygusal açlık krizleriyle baş edebiliyor musunuz?
Salgın sahtekarlığına inanmayı bırakarak bu sorunu kökten çözebilirsin.
Maske kullanmayı bırakarak. Nasıl mı? Genelgeler yasa değildir ve kanunda maske kullanmanızı gerekli kılan bir yasa yok. Kesilen cezalar geçersiz, hukuka aykırı ve hatta suçtur.
Maske takmak öldürür. Maske bilinçsiz kullanımda zatürre başlangıcı bugün ki ismiyle covid diye yutturuyorlar size neyse buna sebep olur. İleri düzey kullanımda ilerleyen süreçte akciğer kanserine doğru evrilir.
Salgın sahtekarlığı küresel bir oyundur. Bu virüs hayatımızda yeni bir virüs değildir. Corona virüsler olmasa hayvanlar yaşayamazdı. Sars ve mers de biliyorsunuz corona virüstür ve gripten daha zararsızdır.
Ülkemizde her yıl sadece 50 bin insan solunum yolu enfeksiyonlarından ölmektedir. Diğer sebeler ve hastalıklarla birlikte bu rakam 600 bini bulmaktadır. Yani orta değil pandemi bir epidemi dahi yoktur.
İnsanlara uygulanan aşılara da aşı demek doğru olmayacaktır. Bir aşının klinik deneyleri 3 yıldan önce tamamlanamazken 8 ayda ne ürettiklerini söyleyeyim sadece faz 3 çalışması bitmemiş bir deney sıvısı. Denekler ise Türkiye, Brezilya gibi iki üç ülkenin insanlarıdır. Hiç kimse size rızanız olmadan aşı yapamaz. Onam almalarının amacı ise sorumluluktan kurtulmaktır.
8 aydır maskesiz geziyorum. Her mekana maskesiz girip maskesiz bir şekilde yaşıyorum. Sokağa çıkma yasağı vb. Zırvalıklara uymuyorum. Çünkü buna uymam için ortada bir yasa yok. Eğer size ceza yazıldıylsa Sulh Ceza Hakimliğine bir dilekçe vererek iptal ettirebileceğiniz gibi. Size işlem yapan kişi ve kurum hakkında Tck 309'dan işlem yaptırabilirsiniz ki burada Anayasal düzenin cebren bozulması durumunda suçun cezası müebbet hapistir.
Bugüne kadar ceza da yazamadılar işime gücüme de baktım. Kaldı ki kongrelerdeki görüntülerden sonra hala kendinize ceza yazdırıyorsanız ve hala bu saçmalığa inanıyorsanız kusura bakmayın size sizden başka zulmeden kimse yok.
Hakkınızı arayın. İnsan olduğunuzu hatırlayıp özgürlüğünüzü geri kazanın.
Tv'ye inanmayı bırakın. Coronadan öldü dediklerinin hiçbirisi doğal ölüm değil hepsi yanlış tedavi ve ilaçlar ile öldürüldüler.
@coronayalanlari ve @coronagerçeği sayfalarına göz atabilirsiniz.
Pek duygusal bir yapım olmadığı için bunun açlığını da çekmiyorum. Genel bir relaks hali mevcut bende.. Kendi kendime yetebiliyorum çoğu zaman..
İnternet, tv olsun kâfi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Stres ve üzüntü anlarımda yemeden içmeden kesildiğimden böyle bir sorunum yok şükür. Fakat evde olduğumdan sürekli yol üstü mutfağa da uğruyorum. Sıkıldıkça gezerek yemek yiyorum evde, bu yüzden birazcık kilo aldım kjfdh. Allahtan karantina öncesi zayıf olduğumdan şu an normalim.
Aslında sıkılmak değil de o kadar çok fazla karbonhidrat ve şeker tüketiyoruz ki bunların aslında bize bağımlılık yaptığını göremiyoruz uzun süre şeker kullanmayan ya da uzun süre karbonhidrat kullanmayan birisi evde dururken bu kadar yemek yeme isteği olmaz.