Sağlık 5 gü Otobüsten düşüp kalçamın üstüne oturdum, sol kalça ağrısı için ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugün otobüsten inerken yere popomun üstüne düştüm. Sol kalçam ağrıyor nasıl geçer? Otobüsten düşüp kalçamın üstüne oturdum, sol kalça ağrısı için ne yapmalıyım? Cevapla Otobüs Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aelirenn Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 100% 5 gü Evde varsa Dolorex iç bi tane, yarın da bi doktora görün 0 1 Yorumla Soran 5 gü Evde yok :( Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 gü Eczaneden sol kalça topikal aneljezik al eczacıya böyle söyle ama 0 5 Yorumla Soran 5 gü O nedir ilk defa duydum Yorumla Kamdu 5 gü Krem yani ağrıyan bölgeye sürmek için Yorumla Soran 5 gü şu an yerimden kalkamam ki Yorumla Kamdu 5 gü O benim sorum değil Yorumla Soran 5 gü Tamam sağol Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 gü Ortopedi ye görün 1 5 Yorumla Soran 5 gü Neden Yorumla Kuzeyavcısıı 5 gü Dusmussun ya kalcan zarar görmüş ise en azninda netleşir Yorumla Soran 5 gü Şuanlik ağrı sadece bi kaç güne geçmez mi Yorumla Kuzeyavcısıı 5 gü İnşallah geçer diyeyim Yorumla Soran 5 gü Çok sağol Yorumla
Kuralsız2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% 5 gü Zedelenmiştir kalbim gevşetici sür 0 9 Yorumla Soran 5 gü Yokki evde Yorumla Kuralsız2 5 gü Ya kas yacaktim kalbim cikti Yorumla Soran 5 gü Evet anladım zaten Yorumla Kuralsız2 5 gü Aldır birine eczane den ağrın dinsin Yorumla Soran 5 gü şu an kimse alamaz Yorumla Kuralsız2 5 gü Neden Yorumla Soran 5 gü Uzağım onlara Yorumla Kuralsız2 5 gü Anladim geçmiş olsun sabah ilk iş git al Yorumla Soran 5 gü Çok teşekkürler. Kırık falan yoktur dimi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 gü Çok sancı agrı felan var mı 0 8 Yorumla Soran 5 gü Ağrı var oturamıyoyum Yorumla Cevap sahibi 5 gü Şişkinlik var mı peki Yorumla Cevap sahibi 5 gü Kırık çıkık olabilir belki Yorumla Soran 5 gü Yaaa korkutma beniii Şimdi baktım biraz şişkinlik varrr😢 Yorumla Cevap sahibi 5 gü Normalden yazsana ben sana bir şey söyleyim yap bakalım öyle Yorumla Soran 5 gü Gizlisin Yorumla Cevap sahibi 5 gü Çıkıyorum yazarsın Yorumla Cevap sahibi 5 gü Çıktım yazın Yorumla
newton0 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 5 gü Diğerinin üzerine düş, eşitlensin. 1 11 Yorumla Soran 5 gü Aman ne komik Yorumla newton0 5 gü Senin popon ağrısı ne kadar umrumuzdaysa o kadar komiktir işte. Boş ver, olur öyle şeyler. Yorumla Soran 5 gü Boş yapma yorum yapma ozaman slakmısın Yorumla newton0 5 gü Herkesin cevap vermesine açık bir soru. İstediğimi yazarım. Batıyorsa soru sorma. Yorumla Soran 5 gü Demekki popom umurunda olmuşşş ki yorum yapmışsın😂 sapık Yorumla newton0 5 gü Bu kadar alakasız bir bağlantı kurmak yetenek ister. Tebrik ederim. Yorumla Soran 5 gü Yaw he he boş yapma Yorumla newton0 5 gü Tamam abicim sen git legolarınla falan oyna. Yorum yapan sapıksa popon anlatan ne oluyor acaba? Yorumla Soran 5 gü Ablan yaşındayım ya saygılı ol Yorumla newton0 5 gü Saygı istiyorsan saygı göstereceksin. Herkese açık bir yerde soru soruyorsan gelen cevaplar batmayacak. Madem ablam yaşındasın, yaşının insanı ol. İyi forumlar. Yorumla Soran 5 gü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sana laf yetiştiremem şu an havamda değilim Yorumla
o1öğretmen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 56% 5 gü İki üç güne geçer 0 11 Yorumla Soran 5 gü Gerçekten mii, acile gitmeme gerek var mı Yorumla o1öğretmen 5 gü Bir doktora görün istersen Yorumla Soran 5 gü :( geçer umarım doktora görünmeden hiç gidesim yok Yorumla o1öğretmen 5 gü Çok mu acıdı Yorumla Soran 5 gü İlk anda hissetmedim ama şu an oturunca ağrıyor Yorumla Soran 5 gü Biraz şişkinlik var Yorumla o1öğretmen 5 gü Buz koy Yorumla Soran 5 gü İyi gelir mi Yorumla o1öğretmen 5 gü Gelir merak etme Yorumla Soran 5 gü Üşürüm ama Yorumla o1öğretmen 5 gü Valla sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 gü Sürünmek lazım 1 10 Yorumla Soran 5 gü Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 5 gü Dedim ki maasaj şart fjwjjq Yorumla Soran 5 gü Evet Yorumla Cevap sahibi 5 gü Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 5 gü ya da başka bir yöntem var daa Yorumla Cevap sahibi 5 gü Kesin çözüm Yorumla Cevap sahibi 5 gü Ama burada diyemem Yorumla Soran 5 gü Nedir Yorumla Cevap sahibi 5 gü Söylemem burca Yorumla Cevap sahibi 5 gü Bi masaj yöntemi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 gü Röntgen çektir 1 7 Yorumla Soran 5 gü Kötü bişey mi olmuştur korkutmaaas Yorumla Cevap sahibi 5 gü Acile git, nerden biliim totonu sen bilicen Yorumla Soran 5 gü Şuanlık sadece ağrı var Yorumla Cevap sahibi 5 gü Daga ne olmasını istiyorsun, dilemi gelsin Yorumla Soran 5 gü Kendiliğinden geçer belki 1-2 gün sonra Yorumla Cevap sahibi 5 gü Dene bakalım Yorumla Soran 5 gü Umarımm Yorumla
10Huseyin72 Takip Et Yoda Yaş: 24 5 gü Kas gevşetici sür 1 23 Yorumla Soran 5 gü Yok ki evde Yorumla 10Huseyin72 5 gü Eczaneye git al Yorumla Soran 5 gü Yerimden kalkamam Yorumla 10Huseyin72 5 gü Ailen alsın Yorumla Soran 5 gü Evde kimse yok Yorumla 10Huseyin72 5 gü Dur hemen alıp geliyorum 🤣 Yorumla 10Huseyin72 5 gü Senin işin yaş ara birilerini getirsinler ya da zeytin yağı sür Yorumla 10Huseyin72 5 gü Biraz masaj yap Yorumla Soran 5 gü şu an kimse gelemez, normal krem sürsem Yorumla 10Huseyin72 5 gü Normal krem derken Yorumla Soran 5 gü El kremi Yorumla 10Huseyin72 5 gü Yok 🤣 Yorumla Soran 5 gü Şuanlık o var Yorumla 10Huseyin72 5 gü Ne yapcn biliyon mu Yorumla 10Huseyin72 5 gü Buz koy 10 15 dk beklet Yorumla Soran 5 gü Ney Yorumla 10Huseyin72 5 gü Sonra sırt üstü uzan 5 10 dk arayla yüz üstü uzan 3 4 defa yap Yorumla 10Huseyin72 5 gü Bunları yap ayaklarını üst üste atma geçmezse hastanaye git kırık vardır Yorumla Soran 5 gü Buz mu üşürüm Yorumla 10Huseyin72 5 gü Vay mg ne nazlı got çıktın Yorumla 10Huseyin72 5 gü Öyle kal o zmn ne halin varsa gör Yorumla Soran 5 gü Kırık olsa şu an ağrıdan duramazdım sanki öyle değil mi Yorumla 10Huseyin72 5 gü Dediğimi yapıyorsan yap başka yolu yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evde varsa Dolorex iç bi tane, yarın da bi doktora görün
Evde yok :(
Eczaneden sol kalça topikal aneljezik al eczacıya böyle söyle ama
O nedir ilk defa duydum
Krem yani ağrıyan bölgeye sürmek için
şu an yerimden kalkamam ki
O benim sorum değil
Tamam sağol
Ortopedi ye görün
Neden
Dusmussun ya kalcan zarar görmüş ise en azninda netleşir
Şuanlik ağrı sadece bi kaç güne geçmez mi
İnşallah geçer diyeyim
Çok sağol
Zedelenmiştir kalbim gevşetici sür
Yokki evde
Ya kas yacaktim kalbim cikti
Evet anladım zaten
Aldır birine eczane den ağrın dinsin
şu an kimse alamaz
Neden
Uzağım onlara
Anladim geçmiş olsun sabah ilk iş git al
Çok teşekkürler. Kırık falan yoktur dimi
Çok sancı agrı felan var mı
Ağrı var oturamıyoyum
Şişkinlik var mı peki
Kırık çıkık olabilir belki
Yaaa korkutma beniii
Şimdi baktım biraz şişkinlik varrr😢
Normalden yazsana ben sana bir şey söyleyim yap bakalım öyle
Gizlisin
Çıkıyorum yazarsın
Çıktım yazın
Diğerinin üzerine düş, eşitlensin.
Aman ne komik
Senin popon ağrısı ne kadar umrumuzdaysa o kadar komiktir işte. Boş ver, olur öyle şeyler.
Boş yapma yorum yapma ozaman slakmısın
Herkesin cevap vermesine açık bir soru. İstediğimi yazarım. Batıyorsa soru sorma.
Demekki popom umurunda olmuşşş ki yorum yapmışsın😂 sapık
Bu kadar alakasız bir bağlantı kurmak yetenek ister. Tebrik ederim.
Yaw he he boş yapma
Tamam abicim sen git legolarınla falan oyna. Yorum yapan sapıksa popon anlatan ne oluyor acaba?
Ablan yaşındayım ya saygılı ol
Saygı istiyorsan saygı göstereceksin. Herkese açık bir yerde soru soruyorsan gelen cevaplar batmayacak. Madem ablam yaşındasın, yaşının insanı ol. İyi forumlar.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sana laf yetiştiremem şu an havamda değilim
İki üç güne geçer
Gerçekten mii, acile gitmeme gerek var mı
Bir doktora görün istersen
:( geçer umarım doktora görünmeden hiç gidesim yok
Çok mu acıdı
İlk anda hissetmedim ama şu an oturunca ağrıyor
Biraz şişkinlik var
Buz koy
İyi gelir mi
Gelir merak etme
Üşürüm ama