Çok yoruldum artık ilaç kullanmak istemiyorum yani terapiler dışında
14 gü
Ben tam oldum mu bilmiyorum ama benzer şeyleri yaşadım. Citoles mi ne diye bir ilaç verdi doktor ama alışmak istemedim. Tammm olmasa bile atlattım sayılır. En azından bir şey olunca bu gerçek değil bir şeyim yok diyip geçiştiriyorum.
Cevap
5Cevap
Yok öyle bir şey , o gitmez uyur bir yerde. Unutursun ama öyle bir yerde kendini hatırlatır ki şok olursun
İlac isine girme. tam. bi bataklik o.. bezlslenmeni duzeltmen. gerek saglikli beslenince duzeliyor. bide kopek besliyorsan o yapabiliyor..
Cidden öyle mi dersin zaten çoğu insan ilaçla da iyileşmiyo hiç içmiyommi o zaman geçer mi
Direkt birakabilirsen iyi ama zor bence yavas yavas azalt 2 gunde 1 e dusur 3 gunde 1 falan sonra birir
Yok kullanmıyorum ki zaten sadece başlasam mı diye düşündüm
Bezlenmeni duzeltmen lazim. Bagirsagina iyi gelecek seyler turk kahvesi yogurt vs. Pirinc kirmizi et vs ye. Ama disardan yemek yememeye calis. Aycicek yagi yiosan asla 1 damla bile yeme sad3ce zeytinyagi tereyagi kuyruk yagi bunlarin disindaki yaglara bulasma. Hep az yagli ve ax baharatli ye.
Yok ya baslamadiysan hic baslama tam bi. bataklik. sorumu bitirmiyor sadece gizliyor ama sorunun daha da buyur
Keske olsa ben de birakmak istiyorum ama ilacla bile boyleyse ilacsiz hali dusunemiyorun
İşte bak ilaçla bile diyosun 🥺🥹🥲
Çok zor ama imkansız değil
İlaçsız zor hatta imkânsız gibi bir olay maalesef
İlaçsız mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?