Ben her şeyi denedim başaramadım olmuyor son çarem bu kaldı çok yoruldum. En azından acımı düşüncelerimi sakinleştirir mi? (Zaman demeyin çok zaman geçti)
İyide devam ettirebilirdin ve bu bir gerçek ilişki erkek isterse ayakta kalır sen takilmalik görmüşsün biri olmadan birine şans vermeden emin ol unutmak mümkün değil
Kusura bakma ohaaa yani dediğim gibi kesin bulursan birini bırakma belki nasipini teptin Allah ceza veriyor yoksa unutamazsin yani doktor buna çare bulsa kimse aşk acısı çekmezdi
Yok yok öyle düşünme ben sana sadece başka çareler de var dedim en iyisini doktor ve ilaçları aldıktan sonra göreceksin Ben iki yıl eski sevgilimi unutmadım şu an bir ilikim var başta tabi aklında kalıyor ama zamanla hiçbir hissin kalmıyor kendimden biliyorum zamanla yeni kişiye aşık bile oluyorsun alışıyorsun ya da
Şöyle düşün her biten ilişki zaten yarım kalinmislik hissi yaratıyor bünyede aslında biten birşeyi sen yarım kalmış sanıyorsun ve psikiyatri ise yarar bu noktada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok ilacindan bir tanesini unutmaman lazım dozu şaşıyor
Yapma kardeş şeytana uyma antidepresan çözüm degil vazgeç bu yoldan
Her şeyi denedim çarem kalmadı
Ben de kullandım senelerdir kullaniyorum alışma bence hiç sonra birakmak istemiyorsun çünkü rahat
Neden başladın ne faydasini gördün anlatir misin
Antidepresan ne kadar kullansanda unutmasın sadece sakinleştirir bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum
Tamamen unutmak imkansız zaten daha hissizleştirir belki eskisi kadar acı vermez
Öyle bir özelliği var mı ki
Sakinleştirici özelliği var belki umursamaz birine dönüştürür
Doktora gittin mi bunun icin
Haftaya persembe randevum var
Yeni gideceksin yani
Evet son çarem
Yani bilmiyorum hiç kullanmadım ama ise yaramaz sanki o sana bağlı sen yine de doktora soyel
Seninki hastalık derecesinde o zaman
Olabilir inkar edemem normal düşünce yapısında değilim heralde yoksa geçerdi
Takintilisin birine zarar verme de
Veriyorum kendime
Kötü iyide neden unutamıyorsun yani hep mi aklında biraz fazla değil mi
Evet o yüzden destek almak istiyorum kendi kendime başaramadım
Birini sevemeyi de mi denemedin bence kafanı az da olsa toparlar yeni kişiye alışırsın yarabandi olarak değil gerçek sevmeye çalışmak
Öyle biriyle karşılaşmadım
Anlaşıldı neden unutamadigin biriyle olmazsan geçmez kesin söylüyorum
Birileri oldu da aşk olmadı öyle takılmalık oldu o da işe yaramadı
İyide devam ettirebilirdin ve bu bir gerçek ilişki erkek isterse ayakta kalır sen takilmalik görmüşsün biri olmadan birine şans vermeden emin ol unutmak mümkün değil
Belki bi gün öyle biri gelir o gün bu gün değil henüz canım bir hayli yanıyor bakalım. Toparlanmak istiyorum
Aynen belki zamana ihtiyacın vardır
4 yil oldu🥲
Kusura bakma ohaaa yani dediğim gibi kesin bulursan birini bırakma belki nasipini teptin Allah ceza veriyor yoksa unutamazsin yani doktor buna çare bulsa kimse aşk acısı çekmezdi
Allah büyük
İnşallah geçer 🙂
Teşekkür ederim
Git ama yine randevuna
Gideceğim bakalım umudum yok ama bi ihtimal
Yok yok öyle düşünme ben sana sadece başka çareler de var dedim en iyisini doktor ve ilaçları aldıktan sonra göreceksin
Ben iki yıl eski sevgilimi unutmadım şu an bir ilikim var başta tabi aklında kalıyor ama zamanla hiçbir hissin kalmıyor kendimden biliyorum zamanla yeni kişiye aşık bile oluyorsun alışıyorsun ya da
Düşün iki yıl bile bana fazla iken senin durumun daha betermis onu gördüm
10 yıl 15 yıl unutamayanlar varmış korkuyorum
İyide his yoktur onda artık sadece bir anı diye akılda kalmıştır
Bilmiyorum çok yoruldum artık huzur bulmak istiyorum gücüm kalmadı bakalım hayırlısı teşekkür ederim
Sıkmadim dimi seni sen git ya belki doktor çare oldu sana
Peki hissin var mı yoksa sadece aklında mi eğer sadece aklında ise belki ilaçla duzelir
Gerçekten üzüldüm sana ya yardımcı olabilseydim keske
Yok sıkılmadım tabi ki. Dertleşmiş oldum ben de teşekkür ederim. Ben de sadece yarım bırakılmış hissi var.
Şöyle düşün her biten ilişki zaten yarım kalinmislik hissi yaratıyor bünyede aslında biten birşeyi sen yarım kalmış sanıyorsun ve psikiyatri ise yarar bu noktada
İnşallah bakalım
Ben uyuyacağım geçmiş olsun şimdiden inşallah düzelir 🙂
Teşekkür ederim iyi geceler. İnşallah
Beyni uyuşturuyor düşünceleri yok etmiyor
Düşünceler zaten yok olmaz birini de bicak gibi unutamazsın belki aklıma geldiginde daha nötr hissetririr
Zaman demeyin çok zaman geçti diyorsun hala nötr hissedemiyorsun nasıl olmasını bekliyorsun
Yapamadığım için ilaç düşünüyorum o yüzden belki hissizleştirir
Yarar