Antidepresanlar takıntıları unutturur mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Antidepresanlar takıntıları unutturur mu?
Antidepresanlar nörotransmitter dediğimiz ve beynin salgıladığı bazı maddelerin salgılanmasını sağlar. Bu maddeler insanın "iyi ruh halinde" olmasını sağlar. Ayrıca üzücü bir durum yaşadığınızda sağlıklı seviyede keder, sevinçli bir durum yaşadığınızda sağlıklı seviyede bir mutluluk hissetmenizi sağlayacak nörotransmitter salınımını sağlar. Düzenli kullanıldığında dahi 3-4 hafta hatta 7-8 hafta fayda görülemeyebilir. Faydası olduğu hissedilemeyebilir. Ancak depresif his ve davranışların, çökkün ruh halinin 2 aydan itibaren hafiflemeye başlayacağı, 6 aya kadar da tamamen ortadan kalkacağı bilinmelidir. Dolayısıyla obsesif birtakım durumların yarattığı olumsuz etkiler de yukarıdaki şartlar altında iyileşmeye doğru götürecek, olumlu hisler, olumlu düşünceler ortaya çıkmasa da sağlıksız olan tüm duygu, düşünce ve hisler ortadan kalkacaktır. Okuduğunuz için teşekkürler :)
Teşekkürler
Odaklanmanı artırır. Daha rahat düşünürsün ve sakinlik sağlar. Gerekli ise kullanmalısın. İlaç propagandası yapanlara veya, ilaçlar tuzak vs diyenlere inanma.
Antidepresan aldığımda neyi unutup unutmadigimi hatırlamıyorum ama kisaxa diyebilirim ki boş bı kafayla onundekine odaklı olabiliyorsun. Hafif oluyor kafam
Antidepresan sonrası hatırlıyor musun peki?
Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Hap ve ilaçla değil de kendi iradenle savaş bu takıntıların ile araştır, video izle ve iradeni dik tut
Onu da yapıyorum. Sadece bazı düşünceler kafamdan çıkmıyor
Çok teşekkürler
Almanı önermiyorum. İlaç gerektirmeyen yollara başvur.
Hocam videosunda açıklıyor
alma iyice robot gibi olursun. O takıntılarının da bir sebebi var. Çöz onları
Bi nebze.. ama tek başına ilaç yeterli değil…
Ben dw kullansam iyi olacak
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?