Ne olur sevme beni, sevdiklerimi hep üzdüm ben. Belki sırf bu yüzden kurtulamam şu hüznümden..

Ne olur sevme beni, sevdiklerimi hep üzdüm ben. Belki sırf bu yüzden kurtulamam şu hüznümden..
Hayır tabi ki de.. hiç bir ilaç unutturmaz.. hatta antidepresn mutlu da etmez.. bu şekilde pazarlandığı için ve insanların da kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiği için oluyor. ben 2 yıl kullandım anti depresan ama bende hiç fayda etmedi. eğer bir insan biraz mutsuzsa zaten ilaca bile gerek sorunlarını çözse yeter. ama insanın hayatı çok çok düzensizse ilaç kurtarmaz
İnancım iyi geliyor genelde.
Babama derdim ilaç mı alsam onun yetine git şarap iç oda aynı kafayı yapar derdi.(dalga geçerdi yani azıcık dirayetli güçlü ol) Herkesin dertleri sorunları var fani dünya. Ekonomi desen yok nerden tutsal sinir bozucu😂.
Fakat ciddi tahatsızlıklar sonucu şizofreni veya okb vs vs hiç aşamadınız araştırmada okb özellikle ama şizofreni net tedavi olması gereken bişeydir. Diğerleride aşılamayacak durumdaysa tabii ki ilaç tedavisine gerek duyar.
Sadece acınızı hafifletir ruhsal olarak. Nasıl bir insana morfin verdiğinizde o kişiyi rahatlatıyorsanız bu da aynı. Antidepresandan çok terapilerin daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Ömrünüz boyunca antidepresan kullanarak sorunlarınızı bastırmazsınız. Farkındalığınızı arttırmanın yollarını bulun.
Antidepresan beynin mutsuzluk salgılayan odasına girip orada keyif süren bir geçici misafir.. bir aldatmaca.. alışkanlık yapar.. kullanmayınız.. bunun dışında beynimiz değil de duygularımız asıl bizi kontrol eder.. hicbirşeyi unutmayan bir mekanizmayla programliyiz.. imkansızdır unutmaya çalışmak
Cevap
13Cevap
Yoo unutmayı sağlayan bir şey yok. Ne ilaç, ne içki, ne sigara nede başka bir şey.
Beyin ameliyatı şart komple aldırmak gerek, her şeyini ezberlediğin birini unutmak imkansız başka türlü
Antidepresanlar insanı uyuşturmadan başka bir halta yaramaz...
Öyle olsa bende işe yarardı. Antidepresanlar sadece uyutuyor.
Hiçbir ilaç unutmayı sağlamaz. Tamamen insanın kendi elinde olan bir şey.
Kolay değil evet, ama bazen unutulmaz kılan bizleriz. .
Unutmak ilaçla olacak şey değildir. Paşa paşa acını çekeceksin, kendini kendi dergahına kapatacaksın ve özüne dönüp iyileşeceksin. Ayrılık acısının merhemi tabipte bulunmaz, şifa veli olan Allah’tadır. Allah’ın insana üflediği kendi Ruhundadır
Sağlayamaz, çok şey yapabilir ama unutturmak bunlardan biri değil. Ki iyi ki değil, insan hatırlamalı bence. En güzeli bu, o an bunu anlamak istemesek bile.
Bazı psikiyatrik tedavilerin yan etkisi unutkanlık yapabilir ancak unutkanlık yapsa bile, unutmak istediğin her neyse onun dışında her şeyi unutturur o kalır 🫠
Unutmak istiyorsanız barış muslunun kare tekniğiyle size her şeyi unututabilirim. Pembeli bir üyeye yardımcı olmuştum, o da şaşırmıştı bu konuda.
Ben talibim
Sağlıyor ama sadece saatlik ve ya o günlük, ruh gibi yapıyor insanı kafayı boşaltıyor birileri bir şey söyler boş boş bakarsın ruh gibi geziyorsun. Yaşadım ve kullandım.
Soruyla açıklamasını bağdaştırırsak antidepresan kullanmama sebep olacak kimse olmadı ama vitamin hapı aldırmıştı iştahı falan götürmüştü bi aralar 🙄 sevmek kötü bir şey
Kardeşim bi ara Prozac kullandim. Gram unutturmaz aksine hayatını daha çok mahveder bedenini beynini kontrol edemezsin. Sanki içine başka biri girmis ve o seni kullaniyormus gibi hissedersin.
Hayır sadece hatırlama mekanizmanı uyuşturur etkisi geçince eskisinden daha kötü ve etkili bir şekilde hatırlarsın
öyle bir anlattın ki sanki yaşanmışlık var
Onun da en kralını yaşadık be kardeşim jxjdjxjdjxkd
woww hemen yak bi sigara diyecem ama ben bile sigara içmiyorum :D tavsiye etmem
Ben zaten içmiyorum
en doğrusunu yapıyorsun bendensin sende
şu şarkı geldi aklıma...
https://www.youtube.com/embed/nyeKXhejlx4Onlar sadece erteler. Ruhu uyuşturur ve etkisi geçince acıyı tekrar, daha derinden hissettirir. Bağımlılık yapar ve seni kendine hapseder.
Bilinç altında saklanır sadece yüzeysel unutmaya yardımcı olur.
Olabilir çünkü ben önceki hayatımdan çoğu şeye unuttum 😐
Unutmak diye bir şey yok. Hissizleştirir o ilaçlar hepsi bu
Hayır sağladığını sanmıyorum.. öyle olsaydı bile anlık böyle çözümler…
Hiç antidepresanlik olmadım bı ilaca kadar dustuysen işin zor
Sağlamaz ama hatırladıklarımızın acısını hissettirmez. Bi lustral iyi gelir
Hayır sağlamaz kısa süreli sakinlik, uyuşma ve halsizlik yapar. Çok olsa uyutur.
Unutturma olasılığı yok anı iyileştiriyor sadece.
Unutturmaz herhalde ama korkulara iyi geliyor diyenler var
Mal gibi yapar.. Kullanananlara Allahtan şifa diliyorum geçmiş olsun
Sadece beyni uyuşturuyor. Ağrı kesici gibi antidepresan yazılması hayret edilesi bişey
Ben kendim antidepresan etkisini yaratıyorum insanlara o ilaca gerek yok
Beyne zarar veren bazı antidepresanlar vardır hayal görmemizi sağlayan ama antidepresanlar yerine başka bir şey var unutmamızı sağlayan elektro beyin şoku yan etkisi sonucu unutkanlık yapabilir
Hayır düşünmeni engeliyor
Duyguları öldürüyor, duvar gibi biri oluyorsun
Bir kere sakinleştirici kullanmıştım herşeye gülüyordum
Sanmıyorum kullanan gördüm düzelen görmedim
Hayır sadece kafan biraz güzel oluyor
Evet ama belli bir süreç için
Hayır sağlamaz
Ne antidepresanı ya unutmuyorum unutamıyorum
Evet, antidepresanlar alzheimer yapar.
Hissizlesmek icn muhtemel
Gevşemeni, rahatlamanı belki ama unutmanı hayır
Antideprasan kullanacak kadar kimseyi sevmem