AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antidepresanlar ve kas gevseticiler ayni ilaçtır tek ozellikleri gevsetip uyutma. Kalan şeyler siz öyle inandiginiz icin zihninizin oyunu
Beynimde simsekler cakiyordu
Vallaha öyle oluyor
Birdaha baslayacam
Bir süre böyle olur normal
1.5 ay oldu birakalı
Gecmis olsun
Normal evet
Aniden mi bıraktın
Evet
Keşke yapmasaydın. Ondan oluyor. Bir psikiyatrla görüşmeni öneririm
Zamanla geçer bence
Yok daha kötü olacaksın. Kendimden biliyorum
Senin sorunun neydi ki
Çifte depresyon ve Sosyal fobi
Çifte depresyon nedir
Çocukken yaşanan depresyonun tedavi edilmeyip kronikleşmesi ve üstüne bir de yetişkinlik depresyonunun eklenmesi
Yetişkinlik depresyonu kaç yaşında oluyor
Psikiyatr bana 15'ten sonra olan dedi
Bendede yetişkinlik depresyonu vardı
Geçti benim ki
Kaç ay tedavi gördün?
1 ay
Psikiyatr mı tanı koydu?
Yooo kendim
Kendin tanı koyamazsın. 1 ayda düzelen şey de depresyon değildir. Yanlış yapmışsın kendine
Demekki kronikleşmeden hemen geçti. Arada sırada gelip gidiyor depresyon ama hemen bitiyor acıtmıyor canımı
Depresyonla sen ruh durumu geçişlerini karıştırmışsın.
Depresyon tanısı konmak için 2 haftadan uzun süre 1 gün ara asgari ara ile her gün ruh durumu bozukluğu olmalı ve intihar düşüncesi ya da girişimi olmalı. Yoksa ona depresyon denmiyor. Kaldı ki, insan kendi kendine psikolojik teşhis koyamaz
Depresyonum çığ gibiydi yavaş yavaş geldi geldi en sonunda dayanamadım 3 4 gün sabrettim geçmedi. İntihar düşüncesi bile olmadı çünkü beynim hiçbir zaman öyle seylere temelli değil
Sen depresyonda değildin. Bir psikiyatra git. Her psikiyatrik hastalık da antidepresanla tedavi edilmez.
Baska ne olabilirki tahminin nedir? Bosluk hissi mutsuzluk hayattan umudunu kesme iç sıkıntısı yorgunluk iştahsizlik halsizlik vardi
Ruh durumu bozukluğu olabilir, stres bozukluğu olabilir, borderline kişilik bozukluğu olabilir, psikiyatr belli testlerlr tanı koyuyor. O yüzden görünmende fayda var. Hem şimdi yaşadığın ilaç yan etkilerini de o düzeltebilir. Çünkü ilerledikçe daha kötğ hissedeceksin
Hapın yan etkisimi düzeltiyor haahahha güldürme beni. Seninle ben aynı değilim ben iyileştim artık eskisinden bile iyi oldum 1.5 aydır depresyon bile gelmiyor. Spor yapıyorum gülüyorum eğleniyorum kendimle dertleşiyorum destekçilerim var.
Ablacım, o depresyon olsa 1 ayda iyileşmezsin. Komik olma Allah aşkına. Karşında iki psikiyatrdan teşhisli depresyon hastası var. Düzelmiyor bu meret
Bende depresyon var ve herkesteki depresyon farklı arada sirada geliyor örnek veriyorum 5 günden güne felan bi 10 dakika sürüyor ve geçiyor. Ne zaman geliyor boş zamanlarımda ve böyle depresyonu konusunca geliyor. Nasıl düzeliyor birisiyle dertleşimce hemen geçiyor spor yürüyüş yapınca hemen geçiyor derpresyon belirtleri işte daha baska psilolojik sorun yok.
Sen Depresyon nedir bilmiyorsun. Gün içinde üzülüp, kaygılanmayı depresyon sanıyorsun.
Oğuz Tan'ın Depresyon kitabı var. Bulup okumanı öneririm. Daha bilinçli olursun
Ve sen bu depresyon olayını neden bu kadar buyutmussun gözünde ee gelecekse gelir yapacak brişey yok bu kezde uzun süreli bir antideprsan kullanımı yaparım daha çok destek alirim ilk önce sen bi beyin yapını değiştir. Neden İyileşemediğin çok belli
Ne halin varsa gör, iyilik yapanda kabahat
Aahahahha Allahin xxözürlüsüxx
şu an aşırı bir şekilde Depresyon başladı gün içinde de çok kötüydüm ne yapmam gerekiyor galiba dediklerin doğru çıkıyor lütfen yardım et dayanamıyorum
20 kato Depresyon geldi acil yardım et sen tecrübelisin
Lütfen yardım et
Öleceksin
Tamam bak öldüm
Yok artık djdjdj
Aniden mi bıraktın?
Evet
Bu tur ilaçlar aniden bırakılmaması gerekir aksi halde daha kötü olabilirsin doktor kontrolünde bırakman daha iyi olacaktir ne kadar oldu bırakalı?
Hangi hap
Bırakalı 1.5 ay lldu
Tekrar doktoruna görünmede fayda var gecmis olsun