Ama saçların dökülme noktasından sinir hastası olduğunu anlamıştım benim sinirlerimi bozmadan ben engellemeliydim seni , seni insan gibi dinlediğim ilgilendiğim için çok özür dilerim haketmediğin bir değer senin için şimdi geçebilirsin benim için bir kayıp değilsin kalbimi kırmasaydın keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Nasıl yani bir şey mi yapacaksın yapmamam gereken tarzı
Regl dönemi yaklaşıyor galiba. Ondan kaynaklı
Mantar, Enfeksiyon ya da regl öncesi hormon değişimi
şeyden sonra kaşıntı olması iyi değil penis kaşıntıyı alamamış demek ve göğüs ucu acısı penisin eksikliğini ısırarak somurarak kapatmaya çalışmış
Senin günün gelmiş.
Gunumdeyim
E tamam işte normal. Muhtemelen şu an aşırı isteklisin de
Zaten oldu da
Sana kaliteli bir erkek lazım. Boşalmadıkça, vücudunda, ruhunda o baskıyı hep hissedeceksin.
Ya yok var zaten ilsiki oldu
Yetmemiş 😂
Nerede olan kaşıntı hissi?
Kirlenmiş olabilirsin yıkan geçer
Benim dudaklarım büyükmüş sürtününce öyle oluyordu belki öyle bişeydir
hangi bölge kaşındığına bağlı
Tahta kurusu , alerji , psikolojik
Ne kadaaa iyi niyetli 😂
@sorucamiste pardon?
Pardon? Soru güncellemesine göre değil sağlıksak olarak değerlendirmişsin, pardon?
@sorucamiste görmedim?
Ok?
@sorucamiste insan bekler
Kusura bakma ama ben haklıyım bana o kadar ağır konuşmaya asla hakkın yoktu streslisin diye karşındakine atamazsın suçu
Sen söylediklerine bir bak önce. Sonra beni eleştir. Tüm gün sakindim. Şu son 1 saate kadar. Az önce son söylediğin son noktayı koydu
Keşke bir özür dileseydin kesinlikle haksızsın bu kafayla da asla biri seni sevmez
Şimdi git işine
Peki, sevmesin lütfen
@sorucamiste hem kalp kırıyor hem manipüle edip karsidakine suçu yüklüyor hemde rahat rahat konuşuyor ya şaka gibi gerçekten
Sana güzel öğretmiş is dünyası iki yüzlülüğü tebrikler başarılısın
Yorumlarımı siler misin soru sahibi. Cidden sakın kalmak mümkün değil
Silme haketmiyor
Mesaj at
Geçti o iş
Ne geçti pardon?
Senin hevesin mi kıyamam sana ya
Bu kadar stresle iyi kafayı yemiyorsun
Eh milletten cikarta çıkarta atıyorsun sinirini ne yapacaksın başka
Ama saçların dökülme noktasından sinir hastası olduğunu anlamıştım benim sinirlerimi bozmadan ben engellemeliydim seni , seni insan gibi dinlediğim ilgilendiğim için çok özür dilerim haketmediğin bir değer senin için şimdi geçebilirsin benim için bir kayıp değilsin kalbimi kırmasaydın keşke
Ve umarım uğruna beni kırdığın nakliye şirketini ayarlayıp biran önce taşınırsın
@sorucamiste şu an tekrar dinliyorum söylediklerini
Umarım anlayacağın bir vakit olur. Çünkü ben kapatıyorum hesabı. Sıktı cidden burası
@sorucamiste benimde stresim vardı ama sana kötü bir söz söylemedim şu an karnım ağrıyor daha sakinim ve dinledim söylediklerini
Kusura bakma iletişimi bırakmak yerine soylemeliydim , karnım ağrıyor iyi durumda değilim
Sadece ufak bir özür bekledim çünkü benimde sorunlarım var ama o lafı gerçekten haketmedim
Çabuk barıştık millet dağılın
Akıntın veya mantar olabilir
Uyuzsundur
Emildikten sonraysa krem iyi gelir
Normal kremmi
Fito krem dene
Partnerinin temiz olduğuna emin misin
Temizdi
Bir şey rica edebilir miyim senden
Tahta kurusu ile ilgili yorumun altından benimkileri kaldırır mısın veya komple onu kaldırır mısın
Kremler var onları kullan
Alerjik durum vs
Mantar
Enfeksiyon olabilir
Uyuz olabilir
Kızışmışsındır
Nerde
Anal deseydin kurt derdik de orayı bilemem
Hangi bölgede
Nerende?
Oramda şeyden sonra
Rahatlama oluyorsa normal , ayrıca çok sert yapıyorsan da normal zc kendin mi yoksa biriyle mi?
Biri
Kondom. ? O kişi aynı kişi mi hep
Evet ayni hayir yoktu
Havalardan
Yok şeyden sonra oldu
Nerede kaşıntı varki
Oramda seyden sonra
Evet
Göğüs için nemlendirici krem kullan ama vajina için doktoruna çatı muayenesi yaptır kesinlikle belkide oral seks sonrası enfeksiyon kaptin
Ama iliski sonrasi oldu
nere ksınıyo
Mantar olabilir a
Naneyi yemişsin
Hangi bölge
nerelerde