Bence kadın erkek eşittir ve bazı konular (tuvalet vs) hariç çoğu konular eşit olmalı. Yani bir kadınla bir erkek aynı üniversitede kalabilir aynı yurtta ama farklı odalarda kalabilir ama isteyen olursa kadın erkek aynı odada da kalır o artık o kişilere kalmış bir şey. Yoksa gittikçe arap ülkeleri gibi ayrım yapılması hiç güzel olmaz bence. Kadınlar için ayrı otobüs ayrı servis ayrı taksi falan bu uygulamalar bence hem kadın erkek eşittir ilkesine aykırı.
Ha tabi ki "ben erkeklerle aynı yerde okumam" diyen kişiler varsa onlara yapılabilir yani kişiye bağlı şekilde hareket edilebilir.
Yani açılması o hassasiyeti isteyen kişiler için okey ama zorunlu hale gelmemeli
Aslında güzel olabilir ama tr de amacı dışına çıkar herkes iyice sapıtmaya başlar. Zorla imamhatip tercihi yaptırılan kızların dinden çıkıp sapıtması lez biseks olması gibi... Biz kaldırıcak seviyede değiliz.
Ben tercih etmek ister miydim Japonya'da evet burada hayır
Japonya'da en az lise mezunu olmayan oy kullanamaz. Türkiye'de kızını okula yollamaya varsa yollamasın. Öyle bir zihniyette yetişenden ne bekliyorsun⁉️ okumasınlar.