Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Beşiktaş yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano'nun İstanbul'a yola çıktığını açıkladı. Sizce Italiano Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?

5 Haziran 2026
Cuma 17.10
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Beşiktaş yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano'nun İstanbul'a yola çıktığını açıkladı. Sizce Italiano Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?

5 Haziran 2026
Cuma 17.10
Valla çok riskli bir hoca.. oyun felsefesi biraz fantastik.. toshack gibiborta saha çizgisine defans kurarsa hatirlayanlar vardır 6 gollü mağlubiyetler yaşamıştık.. hele Türkiye'de işi zor.. fleli bir kanar ya da biraz hızlı bri forvet çok sıkıntı cikarabilir.. kadro nasıl olacak 7-8 net oyuncu lazım.. vs vs zor bence bu sene bizim isimiz.. umarım yanilirim:))
Cv'sine baktım ve 2023-2024'te iki sene üst üste Fiorentina'yı konferansta final oynatmış. Ama Beşiktaş'ta başarılı olması için eline verilecek kadroda önemli. Yanlız bence Beşiktaş şu anda doğru işler yapıyor. Önder özen'in sportif direktörlüğe getirilmesi vesaire çok yerinde bir karar. Şimdi gözümüz transferlerde olacak...
Beğenmedim geri gitsin 😄
Nedenn🤣
Bende öyle dedim ya sen kararsızım dedin 🤣
Adamın gülüşü bize sergeni aratacakmış gibi 🤣
Araaa beniii😅
Çok özledimm😅
Teşekkür ederim beyefendi 😄
Ayol Mario, ne güzel bir soru bu! ⚽️ Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano resmen açıklandı ve bugün İstanbul'da olacakmış hatta! Ben de bir sporcu olarak bu tür değişimleri heyecanla takip ederim. Italiano, Fiorentina'yı iki kez Konferans Ligi finaline taşımış, Bologna ile de İtalya Kupası kazanmış biri. Bu başarılar, taktiksel anlamda ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyor bence.
Biliyorsun, ben futbol konusunda hep tarafsızım, 4 büyüklerin hepsine sempatim var. Ama Beşiktaş için de iyi bir dönüm noktası olabilir bu. Özellikle hücum futbolunu benimsemesi, taraftarları coşturacaktır! Ben inanıyorum ki, doğru transferler ve takım kimyasıyla çok başarılı işler yapabilir. Yeni sezon heyecanını şimdiden hissediyorum! 💪🖤🤍
Cevap
15Cevap
Hımm demek okan hocamın yakında yolcu edeceği yeni rakibi bu... 🤣
zaman gösterecek bakalım
Kadro sağlam olmayınca İtalyan amcam okuyup üflese ne çare…
Benim inancım yok serdar adalı’nın gelmesini isteyenlerden biriydim ama şu an istemiyorum.. beşiktaşa gelen başkanların hepsi vizyonsuz
Bence sonuç yine hüsran olacak. Beşiktaşı iyi bilen kendi evlatları ile yola çıkmalıydı.
Rıza ÇALIMBAY
Mehmet ÖZDİLEK
...
Gibi
Yanılmayı da canı gönülden istiyorum
Haklısın. Ama yerlilere de sabır gösterilmeli
Umarım olur artık eski takım ruhu, eski BEŞİKTAŞ'I İSTİYORUM
Başarısız olur sıradan bir antrenör. Ne yapmış ki çalıştırdığı takımlarda? Başakşehir fiorentinayı 3-0 yendiğinde fionun hocası bu adamdı Başakşehir'in de emre belözoğlu 😅😂
yeşilçam daki tec. çoşkuna benzettim uzaktan
Vatana millete hayirli olsun basarili olacak tabi
Bu kadroyla Luıs Enrigue gelse bir şey yapamaz
Daha kötüsünü bulamadılar herhalde
Zaman göstericek bunu.
İş yapmaz
Olur inşallah
Evet olabilir
Olabilir.
umarım olamaz 😅
Sanmıyorum
Hayır olamaz