Evet mantıklı, duygusal yeme sorunu olabilir.
Uyuyamıyorum, bir şey yemem lazım ama ne?
Evet mantıklı, duygusal yeme sorunu olabilir.
2-3 saat uyku ile duruyorum. Bir daha uyuyamadım. Bir şey yemek istiyorum ama ne yemek istediğimi bilmiyorum. Sanki bir şey yersem uyuyabileceğim gibi. Size de oluyor mu? (Aç değilim) xdddd

Bu durum vücutta bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Elinde multivitamin varsa bir tane içersen yarım saat içinde o belirti büyük ihtimalle kaybolur. Yok olmazsa duygusal yeme gibi bir durum da olabilir.
Böyle bilgili yorum yazamayan soruyu cinsel yöne çekiyor işte.
Yarım akıllı sayısı oldukça fazla maalesef.
😓
Bende yarım akıöda yok dışarı çıkarken nereye gideceğimi bile bilmiyorum sevgili yapmak bana göre hayal
Deme öyle. Akılsızlık değil bu, belki tecrübesizlik. Eksik olduğunu düşündüğün konunun üzerine git, sorunu çözersin
Üzdü be
Aynen, beni de vallahi.
😭😭,
Yok canım, o kadar da değil ama. 😂😂
Ben herkese acıyorm
Senin kalbin çok yumuşak çünkü.
🥹🥹ebt
Daha az üzülmek için biraz sert olmak gerekiyor da sende o yok ama seni özel kılan özelliklerinden biri de bu. 😊
🙏 teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Bu durum bende 15 senedir var. Uyku sorunu gerçekten zor ve insanı kötü etkileyen bir sorun. İnsan strese girince uyuyamaz ve sürekli açlık hisseder. Bunun için bir doktorlar görüşebilirsin veya terapistle bu sayede çözebilirsin.
Ben senin ne istediğini biliyorum. Benim bunu sana söylemem için, konuşmam lazım. Benimle on dakika konuşursan. Sana bunu anlatırım. O zaman rahatça uyursun. Daha. başka bir şey yapman gerekmiyor.
Ulan kesss
Edep ya hu.
Kendine de onu
Cevap
24Cevap
Varsa pilav ye abla xdsd
İnsan uykusuz olunca hem uyuyamıyor hem de vücut kendini başka şeylerşe oyalamak istiyor. Yeme isteği de genelde ondan oluyor.
Muz, pilav, süt, yoğurt, papatya çayı uykunu getirebilir. Bildiğimden değil fkdk baktım böyle diyor
Aferin xd takibine dönmicem bilerek. Alınma 🤣 hak ettin bunuxjjdjdjd
İşte
Yaprakk yaprak diyen arkadaş sizinle dalga geçmeye calismus aklınca lütfen spamlar misiniz siz fenomensiniz bu tarz onun gibi hesapların olmasj çok rahatsız edici
hep zaten bu aç degilken tıkınmamızdan oluyor ya bunlar 🤣🫣🫣
Saat 22:30 da uyumaya çalış ablam 7-8 saat uyumak sağlıklıdır
Benim aklıma uyku getirecek bir ŞEY geliyor ama 😜
Papatya çayı mı
Aklıma gelen ŞEY içecek değil, yiyecek 😀
O zaman papatyanın kendisi
Söyleyemiycem, sen anlamışsındır diye tahmin ediyorum 😉
Yok anlamadım ben bir şey
Buradan yazamam maalesef...
Çok beklersin. Ne sandınız, böyle sorulardan size ekmek çıkacağını mı. Hadi yallah 😁
Merak etme, ekmek derdinde değiliz. Ama görünen o ki soruya cevap vermek yerine laf yetiştirmeyi tercih etmişsin. Yine de fikrini değiştirecek olursan, kapı açık.
Vallahi böyle yaklaşan erkekleri görünce diyorum ki ; kıtlıkta kalsam çöle düşsem gebersem yine de olmaz o iş diyorum.😂😂 senin kapı açık ama benim kapım kapalı. Sorduğum soru normal bir soruydu. Nasıl bakarsan öyle görürsün level atladı yine.
Ben anlayacağı mı anladım, kimseyle de isim olmaz zaten, sen de günlük primini yaptın 👍👍👍
Ne primi abi
Ne level atlanması abla?
"Nasıl bakarsan öyle görürsün" sözü level atladı yine.
Seviye atladıysa sebebi belli: İnsan gördüğünü değil, görmek istediğini görüyor...
Işte siz o sunuz pabucumun mankeni
Lafla değer kazanılmaz. Kendini yüceltmeye çalışırken seviyeni göstermiş oldun.
Kendimi yüceltmeye çalışmadım ki
Yüceltmeye çalışmadıysan sorun yok, ama kullandığın ifadeler bana biraz öyle hissettirdi, neyse benim açımdan sorun yok. Sorularını her zaman cevaplamaya hazırım 👍
Düzgün cevaplar olursa cevaplayın tabi sorun yok ama bu şekilde olduğunda sinirleniyorum. Sorum başka yöne çekilmeye açık olsa da çekmek istemeyen çekmez ve benim dediğim şey anormal değil, gerçek olabilecek bir durum
Daha akıcı bir hâliyle:
**"Ben zaten bir şeyi başka yerlere çekecek biri değilim. Sadece biraz eğlenmek ve mizah yapmak amacıyla yazdığım bir cevaptı."**
Daha samimi bir versiyon:
Ben öyle her şeyi başka yere çeken biri değilim zaten. Sadece eğlenmek ve biraz mizah yapmak için yazmıştım.
Tamam pekala.
ben konuya çok hakimim :D yardımcı olabilirim
Dolabı aç karıştır bakalım
Disardan söleyim istersen yemeksepeti getirir
Çiğ köfte ayran yap 🌹
Ayran tuzlu çubuk tavsiye ederim 😂
Bişi yemezsem kafayı yiyeceğim
Uykunu getirecek şeyler iç
Bu saatte uyunmaz zaten
Uyku yüzünden öyle hissediyorsun. Kapat gözleri
Yapppppppprak ye yaprakkkk salamura hemde
Sen sarıp pişirmezsen darılırım. Zeytinyağlı olsun