Yeme & İçme Şu an acaip açım ama yemek yememem lazım ne yapabilirim? IѕтσиуyyI Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne yapsam sizce Güncellemeler+1 yıl Diyetteyim olm gece yemek yiyemem Şu an acaip açım ama yemek yememem lazım ne yapabilirim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Sakız çiğne. Neden yemek yememen gerekiyo onu anlamadım gksjfl 0 7 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Kilo yapar bebegim Yorumla Burbie +1 yıl Ama sen çok az yiyorsun böyle de zayıflarsın Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yok geceleri acıkıyorum 86 kiloyum😄 Yorumla Burbie +1 yıl Erkek dediğin yiyecek fksnfk Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Sonra öküz gibi olalım hrmi dldkd Yorumla Burbie +1 yıl Olmazsın 🤪🤪🤪 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Olarım skkdd çok yiyorum cünkü herşeyim abartı skkff Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Knk annene de sana haşlanmış yumurta yapsin bir tane sabaha kadar tok tutar 0 1 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yumurta iyi hoşta annem laf eder knk kızıyor gece yemegine Yorumla
kendinitanıyamayan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hemen uyumayı dene o da olmuyorsa kuruyemiş falan ye ama az 0 8 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yag yapar Yorumla kendinitanıyamayan +1 yıl O zaman uyu yoksa azıcık ye diyeceğim öyle olmuyor git uyu Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Azcıgı yok gece ne yesem kilo yapar Yorumla kendinitanıyamayan +1 yıl Uyu o zaman uyuyamıyorsan da oyalanacak bir şeyler bul yemek dışında Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yemek videosu izliyorum skjdf Yorumla kendinitanıyamayan +1 yıl Sen yemek yiyeceksin bence en sonunda o yüzden ne kadar erken o kadar iyi Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yemicem yemem Yorumla kendinitanıyamayan +1 yıl Tamam Yorumla
ISwearSheWas18 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yumurta haşla iki tane, ye. Yemek değil sonuçta, kahvaltılık ya da atıştırmalık. 0 3 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yapsam annem evden atar knk skdjkd Yorumla ISwearSheWas18 +1 yıl Niye? Zorla diyete mi soktu seni? Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yok knk zaten gündüz yumurta yiyorum Yorumla
seka2019ask Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl az kalorili bir şey yiyebilirsin amacın kilo vermekse 0 4 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Gece her türlü yag yapar Yorumla seka2019ask +1 yıl salatalıkta kapabta sudan oluşuyor hiç kalori yok ya da bi gün içinde alman gereken kaloriye ulaşmadıysan başka bişeyde yiyebilirsin Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Salata yok evde Yorumla seka2019ask +1 yıl Ne demek salatalık yok fakirmisin oğlum sen salatalıksız ev mi olur asgari ücretlimisin yoksa lan sen Yorumla
heyhoi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Dişlerinizi fırçalamanızı öneririm 0 9 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Skjdsd açım ama Yorumla heyhoi +1 yıl Diş fırçalamak iştahı kesiyor, inanmıyorsanız araştırabilirsiniz Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Deniyeyim Yorumla heyhoi +1 yıl 👍🏼 Yorumla heyhoi +1 yıl İşe yaradı mı? Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yaramadı ama yememek için sebep çıktı smskdk Yorumla heyhoi +1 yıl Bende yarıyor be aynen djdjsjd Yorumla heyhoi +1 yıl Ve* Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl 😄😂 Yorumla
Irene_Sophia Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Müzik dinle ve uyumaya çalış 0 6 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Uykum yok Yorumla Irene_Sophia +1 yıl Film izle uykun gelir Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Film izlerken yemek sahnesi gelirse ne olcak Yorumla Irene_Sophia +1 yıl Açlık grevini konu alan bir film ara sen filmi bulana kadar uykun gelir Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Skjdjsıd alemsin Yorumla Irene_Sophia +1 yıl 😃😃 Yorumla
fatihcvdrl Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeşil elma yiyebillirsin ya da salatalık 0 1 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Onlarda şeker ya salatada yok bro Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yak bir sigara keyfine bak 0 0 Yorumla
benadamolmamm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Şu iç 0 1 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Aç karna su mu içilir Yorumla
SparklingCoffee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Su iç o zaman 0 3 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Aç karna su içilmez Yorumla SparklingCoffee +1 yıl Neden içilmesin? Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Midemi bulandırır Yorumla
evaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl break dans yap 0 5 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Ne alaka Yorumla evaa_ +1 yıl açlıgı alır hareket berekettir Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Ölecem ben smdke break dans diyon alttaki komşu kavga eder geçe gece smdj Yorumla evaa_ +1 yıl daha sana öneri falan yök Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Üzdün Yorumla
adbulamadımsorry Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Neden yemek yememen lazım 0 2 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Yag yakıyorum Yorumla adbulamadımsorry +1 yıl O zmn salatalık yiyebilirsin kilo yapacağını sanmıyorum Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Süt iç en iyisi o 0 1 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Süt kesmiyor daha cok acıkıyorum Yorumla
nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uyuu 0 1 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Uykum yok Yorumla
Oturanayı34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Yat r bence 0 1 Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Uykum yok abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sakız çiğne. Neden yemek yememen gerekiyo onu anlamadım gksjfl
Kilo yapar bebegim
Ama sen çok az yiyorsun böyle de zayıflarsın
Yok geceleri acıkıyorum 86 kiloyum😄
Erkek dediğin yiyecek fksnfk
Sonra öküz gibi olalım hrmi dldkd
Olmazsın 🤪🤪🤪
Olarım skkdd çok yiyorum cünkü herşeyim abartı skkff
Knk annene de sana haşlanmış yumurta yapsin bir tane sabaha kadar tok tutar
Yumurta iyi hoşta annem laf eder knk kızıyor gece yemegine
Hemen uyumayı dene o da olmuyorsa kuruyemiş falan ye ama az
Yag yapar
O zaman uyu yoksa azıcık ye diyeceğim öyle olmuyor git uyu
Azcıgı yok gece ne yesem kilo yapar
Uyu o zaman uyuyamıyorsan da oyalanacak bir şeyler bul yemek dışında
Yemek videosu izliyorum skjdf
Sen yemek yiyeceksin bence en sonunda o yüzden ne kadar erken o kadar iyi
Yemicem yemem
Tamam
Yumurta haşla iki tane, ye.
Yemek değil sonuçta, kahvaltılık ya da atıştırmalık.
Yapsam annem evden atar knk skdjkd
Niye? Zorla diyete mi soktu seni?
Yok knk zaten gündüz yumurta yiyorum
az kalorili bir şey yiyebilirsin amacın kilo vermekse
Gece her türlü yag yapar
salatalıkta kapabta sudan oluşuyor hiç kalori yok ya da bi gün içinde alman gereken kaloriye ulaşmadıysan başka bişeyde yiyebilirsin
Salata yok evde
Ne demek salatalık yok fakirmisin oğlum sen salatalıksız ev mi olur asgari ücretlimisin yoksa lan sen
Dişlerinizi fırçalamanızı öneririm
Skjdsd açım ama
Diş fırçalamak iştahı kesiyor, inanmıyorsanız araştırabilirsiniz
Deniyeyim
👍🏼
İşe yaradı mı?
Yaramadı ama yememek için sebep çıktı smskdk
Bende yarıyor be aynen djdjsjd
Ve*
😄😂
Müzik dinle ve uyumaya çalış
Uykum yok