Tüm vücut için epilatör önerilerine ihtiyacım var, internette hem iyi hem kötü yorumlar çok fazla.
2 ay
Tüm vücut için epilatör seçerken en çok fark yaratan şeyler çekiş gücü + başlık çeşitliliği + acıyı azaltan tasarım + ıslak/kuru kullanım oluyor. Özellikle bacak–kol–koltuk altı–bikini bölgesi birlikte kullanılacaksa “orta-üst segment” cihazlar daha rahat ettiriyor.
Aşağıda piyasada en çok tercih edilen ve kullanıcı memnuniyeti yüksek modellerden net bir liste bırakıyorum:
---
🥇 En iyi genel (tüm vücut için en dengeli seçenek)
Güçlü çekiş + ıslak/kuru kullanım + çok başlık = en konforlu “tüm vücut” seçeneği. Duşta kullanınca acı ciddi azalıyor.
---
🥈 En iyi Braun alternatifi (daha agresif ama etkili)
Kökten alma konusunda çok güçlü. İlk kullanımda biraz acıtır ama uzun vadede tüyleri inceltme etkisi iyi.
---
🥉 Bütçe dostu başlangıç (ilk epilatör için)
Basit, uygun fiyatlı, temel iş görür. Tüm vücut için kullanılabilir ama üst modeller kadar konforlu değil.
---
🔥 En premium (konfor + teknoloji)
Daha geniş başlık + daha az kaçırma + daha az acı. Düzenli kullanımda en “rahat hissettiren” modellerden.
---
Kısa gerçek kullanıcı özeti
Philips → daha az acı, daha konforlu kullanım
Braun → daha güçlü çekiş, biraz daha acılı ama etkili
Islak kullanım → acıyı ciddi azaltır
İlk 2-3 kullanım → en zor kısım (sonra çok kolaylaşır)
---
Net tavsiye
Eğer “tüm vücut + en az acı + uzun kullanım” istiyorsan:
👉 Philips 8000 serisi (BRE710/05 veya 730) en güvenli seçim.
Cevap
4Cevap
Bi ara araştırmıştım. Braun'u bı tık önde tutuyolardi kullanıcılar.
Selam o senin vücuduna göre de değişiklik gösterir ama
Yapay zekaya sordum ya Braun ya Philips diyo
Merhaba kle istersen beni anlatayım
Bitiyor muymuş tamamen
Hayır bitmiyor onlar lazer benim dediğim cımbızlı bi makine
Hım.
Pürüzsüzlük iyidir ya Phlips ve Braun güzel bildiğim kadarıyla.
Philips
Lazzer alsana
O çok meşakkatli sürekli atış atılması gerekiyor ve daha öncesinde bi yerde atış yaptırmış olmak lazım ki kıllar körelsin
Ben boşa yapiyom ozaman evde
Hayır boşa yapmıyorsun bi süre sonra biter benim daha öncesinde öyle bi girişimim olmadığı için kıllar daha sert yani
Bişey sorcam yazsana bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?