bende nemlendirici 1se peeling2 :) tabi cildim için yoğun nemlendiricili ve iyi bir içeriğe sahip kremleri kullanıyorum.

bende nemlendirici 1se peeling2 :) tabi cildim için yoğun nemlendiricili ve iyi bir içeriğe sahip kremleri kullanıyorum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nemlendirici Kuru bir cilt tipine sahip olan kişilerde ciltlerinin pullanma ve dökülme gibi problemleri çok fazla açığa çıkar. Aynı zamanda ciltte renk değişimi gibi bir sorunla da uğraşma olasılığı çok fazladır. Nemlendirici krem takviyeleri ise ciltteki bu sorunların ortadan kalkmasında yardımcı olmaktadır. Kuru cildin rahatlayıp nefes almasını desteklemekle birlikte, cilt yüzeyinin pürüzsüz bir doku kazanması da bu sayede mümkün hale gelmiş olacaktır. Bu pürüzsüz dokudan destek alıp cildin daha da sağlıklı bir yapıya kavuşmasını sağladığınız an itibariyle, cilt yüzeyindeki birçok dokuyu da bir nevi onarma olanağı yakalamış olacaksınız. Nemlendirici kremler kuru ciltlerden kurtulabilmeniz açısından iyi bir etkileşim olacaktır.
Kesinlikle vücut nemlendiricisi. Özellikle ayaklarım ve bacaklarım müthiş nemlendirici istiyor.
benimde kollarım, soğuk havadan iyice kurudu sanki
Tam da bunu diycektim. Hele o dirsekler. Nemlendiriciye âşıklar resmen.