Güzellik & Bakım Vücut bakımında asla eksik etmediğiniz ürün hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🧡#BepantholSensiDaily 🌻 Güncellemeler1 yıl Güncellendi Vücut bakımında asla eksik etmediğiniz ürün hangisi? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bugüne kadar tenime sürdüğüm tek şey su ve sabun. Bunu söylemeyi sevmesem de kadınların %99.99'undan daha kusursuz bir cildim var 😬 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Peeling mutlaka olur. Losyon mist bunlar set olarak alışverişimdedir hep. Bath and Body Works en sevdiğim marka. 1 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kizlar bacaklariniza iyi bakın. Bacakları güzel kız başka şeyden korkmasın 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bu resimdeki kızı bu hale getiren bepanthol mü 😅 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Yok genetik miras ve estetik Yorumla Gof34 1 yıl Bunun üzerinde bayağı grup çalışması yapılmış o zaman 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Üff şöyle bikinili kızları görünce psikolojim bozuluyor ya irrité oluyorum 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Bakım yağlarım 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl lazer duş deodorant yeter işte kafi 😃 1 0 Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl ekstra bakımla işim olmaz gerekli olanlar yeterli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kızı görünce birden ünlü zannettim ama değilmiş 😄 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Ünlü zaten, Kendall Jenner Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalan söylüyorsun 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oymuş gerçekten, ama hiç tanımadığım birisiydi yeni tanımış oldum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bugüne kadar tenime sürdüğüm tek şey su ve sabun. Bunu söylemeyi sevmesem de kadınların %99.99'undan daha kusursuz bir cildim var 😬
Peeling mutlaka olur. Losyon mist bunlar set olarak alışverişimdedir hep. Bath and Body Works en sevdiğim marka.
Kizlar bacaklariniza iyi bakın. Bacakları güzel kız başka şeyden korkmasın
Bu resimdeki kızı bu hale getiren bepanthol mü 😅
Yok genetik miras ve estetik
Bunun üzerinde bayağı grup çalışması yapılmış o zaman 😅
Üff şöyle bikinili kızları görünce psikolojim bozuluyor ya irrité oluyorum
Havlu sgshshs kurulanmak için yeterli
Bakım yağlarım
Spesifik birşeyim yok
Nemlendiricimi asla eksik etmem
nemlendirici, dudak bakim yağı
Vücut losyonu
Elime ne geçerse kullanırım..