Fito Kremi tercih ederim. Her derde deva bir krem. Gerek çatlaklarda ve yanıklarda gerekse yara ve sivilce izlerinde vs. baya etkili. Ayrıca nemlendirici etkisi kabukların yumuşamasını sağlıyor. Geri kalan tüm temizlik suyla halledilebilir bence.
Ben yüzüme genelde o kadar ürün kullanan biri değilim. Yani zaten cildim çok hassas olduğu için öyle her ürünü kafama göre asla kullanamıyorum. En güzeli bence doğal duru su ile yıkamak. Duru su ile yıkama hepsinden daha sağlıklı cildimiz için. Diğer kimyasal maddelerin açıkçası ben pek bir faydasını göremedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Su.
Hem içiyorsun hem de temizleniyorsun işte. Çok maksatlı, İsviçre çakısı gibi molekül :)
Kimyasala ne gerek var? Cilde zarar.
Ha, kadınların özel ihtiyaçlarını bilemem ama belki nemlendirici veya benzeri bir krem olur. Sivilcelere karşı fena sayılmaz.
Fito Kremi tercih ederim. Her derde deva bir krem. Gerek çatlaklarda ve yanıklarda gerekse yara ve sivilce izlerinde vs. baya etkili. Ayrıca nemlendirici etkisi kabukların yumuşamasını sağlıyor. Geri kalan tüm temizlik suyla halledilebilir bence.
Merhaba
Ben yüzüme genelde o kadar ürün kullanan biri değilim. Yani zaten cildim çok hassas olduğu için öyle her ürünü kafama göre asla kullanamıyorum. En güzeli bence doğal duru su ile yıkamak. Duru su ile yıkama hepsinden daha sağlıklı cildimiz için. Diğer kimyasal maddelerin açıkçası ben pek bir faydasını göremedim.
Su olsun zemzem suyu doğal kaynak suyu hamam suyu 🤣🤣
😂 Zemzem suyuna taktın 🤣
Bir sen bir zemzem suyu ikinize de talibim talihim tarihim tahsilim tadilim 🤣🤣
😂😂
Aynı zamanda KALBİNE TAYİNİM ♥️
Evet 🥰❣️
Sonsuza dek hep tek sadece sek 😍♥️🥰
💓💞..
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Nemlendirici kağıt maskeleri seçerdim. Cildim çok kuruyor çünkü 😬
Suyla yıkar nemlendirici ile bitirirdim en güzeli nemlenmek
Nemlendirici bioderma mavi birde bebek sabunu 3 tane olsun birtane değil😂😂
Güneş kremi elbette. Olmazsa olmaz cilt bakımı rutini için.
yüz nemlendiricisi çünkü kuru bir cilde sahibim
Bioderma yüz yıkama jeli mavi olan
Capila kükürtlü sabun
Şu ve nemlendirici
Gül suyu olurdu sanırım
Su canım
Kahve telvesi
Nemlendirici
Yıkanma jeli
Nemlendirici
Arap sabunu
yüz yıkama jeli