Akşam da müsait olamadım diyor soracaktım zaten falan dedi. 1 dakikalık mesaj yazmaya da mı vaktin yoktu yani deyince akşam soracaktım zaten deyip geçiştirdi
2 ay
Akşam da müsait olamadım diyor soracaktım zaten falan dedi. 1 dakikalık mesaj yazmaya da mı vaktin yoktu yani deyince akşam soracaktım zaten deyip geçiştirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belki iş yogunlugundandır belkide hasta oldugun için sinir stresten adamın agzına sıçmışım dır ondan yazmıyordur
Hiçbir şey konuşmadık sabah zam isteyeceğim işe gitmeyeceğim bugün dedi iyi olur bn hastaneye gidecektim ztn çocukla çok zorlanırım ddimm. Ardann bir saat geçti patronu arayıp duruyordu işe gel diye eve geldi aldı eşimi gittiler. Gün boyu da aramadı keyfî yerinde zam falan yapılmıştı vs
Bu ilgisizlik yenimi eskiden var mı hasta olmadan önce
Mesaj yazınca kanaman geçiyor mu? Belli ki adet olmuşsun ve o da biliyor... Yani ameliyat olmadın bu doğal bir şey...
Adet değil. Başka bir şey çıktı. İlla ameliyat olmak mı lazım
Geçmiş olsun... Ama ciddi bir şey varsa söğlersin... İşi gücü vardır... İllada yazması gerekmez... Sonuçtabyan gelip yatmıyor işte...
Üç defa molası oluyor ayrıca kızım normalde arıyor onu her gün üç dört defa sorun etmiyor konuşup kapatıyor. Ve ben çok kötüyüm biliyor
Aramamıştır demek ki vardır bir işi... Büyütecek bir şey yok... Karı koca eş dost arkadaş kimsenin ayrıcalıklı muamele görecek dşye bir hakkı yok... Ararsa arar aramazsan istemedi ya da daha önemli bir işi vardı... sorarsın kendisine vardır makul açıklaması...
Hiç cinste yapmamış demek ki gece. O derece yogunmus🤦
Cinste demişim çişte olacak ora
Geçmiş olsun
İyi misin peki doktora gittin mi
Eşinin işi yoğun mu yoksa umursamıyor mı
Haklısın ilgiye ihtiyacın var düşünmesi lazım
Hoş değil.
Çok ayıp umursamıyor
Ama yatalta yanaşmaya gelince yanaşıyor
Bencede haklısın
Haksızsın
Haklısın