Nişanlım tüm gün evdeyken aramayınca alınmakta haksız mıyım, çok mu alınganlık yapıyorum?

Severek evleniyoruz ve normalde kesinlikle ilgili alakalı bir kişidir kendisi. Ben sabahtan akşama kadar mesaj yağmuruna tutan darlayan insanlardan asla olmadım. kendisi ile sabah günaydın hayatım kolay gelsin ile açılışı yapar birde öğlene doğru yazar, öğlen yemeğinde görüntülü arar ve taş çatlasın gün içinde 4 kez yazışırız ve uyurken de görüntülü arar 5 dk konuşur kapatırız. Pazar günü evdeydi sabah zaten öğlene doğru kalktı yorgunluk hali zaten, tünaydınlaştık ve 2 dk aradım sesini duydum, tüm gün ikimizde evlerimizdeydik yani, misafirimiz vardı annemle, kendisi ile pazar günü taş çatlasın gün içinde 3 kez napıosun hayatım diye yazdık hepsi o standart yani. Akşam 7 buçuk gibi dün napıosun hayatım dedi odamda oturuyorum öyle dedik film izliyorum dedi iyi keyifler hayatım dedim ama öyle gün içinde görüntülü konuşup böyle 5 dk sohbetimiz olmadı ama buna engel bir durum da yoktu, gece saat 11 buçuğa kadar sesimiz çıkmadı dedim herhalde misafirleri vardır uyuyup kalmış film izlerken bana mesaj attı. Hayatım ben çok uykum var yatıcam dedi kalp yapmış çat, iyi geceler dedim ama bozuldum insan bir arar yahu bir günün nasıl geçti hayatım uyumuş kalmışım der, zaten uyumuşsun 3 buçuk saat film izlerken,5 dk zamanında mı yok, cevap yazmayınca beni görüntülü aradı, demekki görüntülü ya da sesli aranabiliyormuş. Niye yazmadın cevap dedi yok bir şey dedim yatıcam bende dedim tamam hayatım dedi uyumuşum dedi, tam öpücük atarken kapattım, kızdınmı diye yazdı, bende dile getirdim tüm gün evdeydin zaten seni darlamadım adam akıllı konuşmadık yani insan bir görüntülü ya da normal arar dedim, koca gündü ne bilim olabilir dedi, bende insan hiçmi aramaz pes dedim konuyu kapattım tamam sen haklısın dedi ama çok bozuldum sabah hiçbir şey olmamış gibi yazıştık gayet iyi ama bu hiç hoşuma gitmedi, tüm gün insan 4 mesaj ı dilenciymişim gibi yeterli görüyorsa, bende kendime söz verdim asla kimseye ederi kadarının fazlasını vermeyeceğim dedim. Kendimi geri çektim haksız mıyım, instagrama tv ye yadafilme zaman ayıran neden 5 dk aramak söz konusu olunca yokmuş gibi önemsizmiş gibi aramaz etmez. Haksız mıyım sizce.

Güncellemeler
4 ay
Ay hakikaten normal değilsiniz sizlere ülke olarak anormal kadınlar müstehak. Koskoca 24 saat de yalnız kalmaya ihtiyaç duyacak kadar 5 dk nızı ayırıp sevdiğinizin sesini duymak zor geliyorsa evlenmeyin kardeşim gidin gece sabah akşam tv de sağda solda kankalarınız ile takılın, normal kadınların özel kadınların hayatını meşgul etmeyin. Hayatınıza özel sizi seven, sizinle ilgilenen kadınları istersiniz ama hayatınıza dahil olduğumuzda ise 5 dk sesli konuşmak zor gelir, acınası haldesiniz
Nişanlım tüm gün evdeyken aramayınca alınmakta haksız mıyım, çok mu alınganlık yapıyorum?