Zoretanin tedavisi görüyorum 40 mg içmem gerekirken kullanma dozumu karıştırdım, sabah akşam kullanıp 80 mg içmişim, 1 hafta böyle içmişim. Kutuda ilaç bitiminde fark ettim durumu, diğer kullandığım ilaçlarım sabah akşamdı, onlardan dolayı karıştırdım. Ne yapacağımı bilemedim, doktora randevu alamıyorum, çok sonraya veriyor randevuyu. Bilgisi olan ya da daha önce başına bu durum gelen birisi bilgi verebilir mi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ilac alamazsin sanirim erken bitirdin diye onu bir eczaneye sorman lazim
Bol bol su için bir şey olacağını sanmıyorum bende kullandım bir şey olmadı. 1 ay sonunda kan tahlili yaptırırsınız geçmiş olsun🫶🏻
1-2 gün ara mı versem diye düşündüm
İlacı bırakma normal dozunda devam et, doktora acil ulaş ve durumu anlat
Doktora ulaşamam gibi acilden destek olurlar mı ki iş yerim izin vermez bahane üretiyorum sanar
Yan etki falan yoksa sen normal dozda devam et ama doktora ulaş, telefondan destek al durumu anlat
Teşekkürler
Yuh ciğerlerin anasını belledin su iç ve sürenin dolmasını bekle
Gerçekten öyle yaptım 1 hafta içtim dalgınlığıma geldi sanırım su içecem de ilaca devam etmelimiyim biraz ara mı vermeliyim bilemedim
Bekleyeceksin tabiki ve bunların devamı içşn tekrar randevu almana gerek yok bir ay geçtikten sonra direkt girişten kan verip tahilil sonuçlarına göre tekrar ilac verir
bir şey olmaz bence ama normal direkt hastaneye git randevu olmadan slr
askim kesinlikle bol bol su ic ve en acilinden kan tahlili yaptir bu surede de doktoruna ulas ihmale gelmez
Doktorum sabit bir doktor değildi sabit doktora randevu çok zor herhangi bir doktora randevu alıp ulaşsam mı ama oda belki aynı şeyi der
Olsun yine de bi ulas derim son zamanlarda zoretanin etkilerinde bi artis farkettin mi bas agrisi mide bulantisi/yanma falan
Hayır bir etki farketmedim :(
bu iyi biseyyy💕 umarim sagligin için sıkıntı olmaz ihmal etme kendiniii