merhaba ben uyku sorunu yasiyorum pisikiyatir desyrel 50 mg verdi 2 3 gun kullandım yine uyumassan 2 ser ic dedi o sirada ben fark ettikmi normal degilim hemen baktim netten yan etki nefes yetmezligi ve ayak bacak sisligi ve bi cok sey hemen biraktim normale ne zaman donerim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalnız bu tür ilâçlar ilk zamanlarda sallar kafayı düzenli olarak içmelisin 9 yıldır kullanıyorum
bünyene bağlı olarak maksimum bir hafta içerisinde düzelirsin, ama bence yine de çok gecikmeden tekrar doktoruna görün
ya cok zor nefes aliyorum heleki harket edersem daha cok nefesim kesiliyor tutuyor bi oksuruk beni butun heryerim aciyor oksurmekten
artik istemiyorum pskiyatri biseysi bu basima gelenden kurtulmak istiyorum ve uyumak
artık psikiyatri istememeni anlıyorum ama sonuçta okulunu okuyan ve ilacın içeriğini bilenler de o doktorlar, o yüzden gidip böyle yan etki yaptığını söylersen daha hızlı ve kolay atlatmanın bir yolunu söyleyebilir bence
bu basima gelene faydasi olcaksa tabiki hemen giderim hasimdi yatagindan kaldiririm 😀
inanin okumak yetmiyor merhamet ve gercekten fayda olmayi istemek lazim
Geçmiş olsun dikkat et
Kişiye göre değişir ama 2 hafta falan olabilir bence
ya gecmessec
Kaç gündür kullanıyorsun
2 gun oldu birakali ilk bi kac gun tek sonra 2 gun 2 adet ictim yani icmisimdir 7 hafta belkide biraktim yan etkilerine bakinca aksam acile gittim serum hava ve rontgen cekildim rontgende akcigermi kara cigermi ne dedi unuttum az bisey enfeksiyo var dedi onun icin ilac verdi sadece ve ayaklarkm bacaklarim felaket şiş
Çok geçmiş olsun. o yüzden mi şişmiş ayakların
evet bastiriyorum bacakalarim bildiginiz cukura donusuyor yan etkisi buda var halisilasyon ne ararsaniz beni bitirdi ilac ya
Bana ulaşır mısın. ayrıntılı konuşalım istersen
benim ilk girisim bilmiyorum bire bir yazmayi mesaj diyor oda sifremi istiyor onuda bilmiyorum
Telegramın var mı
hayir
Anladım. İyi geceler
2-3 ay falan
gercekten mi 2 aydami kurtulucam bundan
İlaç etkilerinin tamamen vücuttan atilma süreleri bu
ilacın yarılanma ömrüne göre
yani?
vücuttan atılma hızı
8 10 tane kullanmisimdir
1 gün içinde mi
hayir bi kac gun 1tane uyutmassa 2 ser ic dedi son 2 gunde 2ser tane icip biraktim yan etkileri yuzunden birakali 2 gun olduv
olur