En zor zamanlarımı onunla atlattım herkes bırakır mı bilmem ama bu zamana kadar yarı yolda kalan ben oldum bırakıp gideceğim bir tek sen vardın seni de bırakacağım artık😅 beklenen an geldi günde 30 dal içen birisiyim bugün 15'e düşürdüm ve yarın da sabah öğlen akşam olarak ayarlayıp sadece yemekten sonra içeceğim bu taktik işe yarar mı bilmiyorum ama deneyeceğim yazık ya milletin yanına gidiyoruz koku pislik o bu şu ne gerek var böyle şeylere
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sigara azaltarak bırakılmaz bence birden bırakman gerekiyor
Merhaba birden bırakınca vücuda aniden hastalik bulaştirabiliyor
Ne gibi bir hastalık ben birden bıraktım bu arada sjkdldm
Birakinca bisi oldumu peki ne bileyim erkeklerde bisey oluyormus dediler fln😂
Bende bir şey olmadı 5 kilo falan aldım sadece, ama tabi ben az içiyordum max 6 7, siz çok içiyorsanız belki oluyordur bişeyler bilemedim ki ahsjsjsjjd
Olanı söylesem bu benimle dalgami geçiyor dersin😂
Neymiş söyle merak ettim
Burdan s0ylemek ayip olr😂
Hayırlı olsun tam soruya denk geldim yaktım kusura bakma
Al işte gelde yakma neyse sabirli olmamiz lazim😅
youtube.com/shorts/mgq9C9QYYL0?si=yhxVgJfJgCUueIO5
🤣🤣
Bişi yoğ şşş ssssiz ol bişi yk😂
🤣🤣🤣
Birgün başaracam ama ne zaman bilmiyorum en iyisi bi sigara daha yakim baska zaman bırakmayı denerim😂
Hep benim yüzümden dimi ben senin yerinede içerim 🤣🤣
Tam sigarayı bırakma kararı almisimdir çevremden gelen motivasyon😂 ben senij yerinede içerim yok sigaralı videolar atmalar falan topluca sigara içip dertleşiyorlar gelde bırak al işte bu nasl motivasyon arkadaş😂
Ya kafada bitirmen lazım ve günde içeceğin sigarayı say bugün 6 ile başla yarın 5
Tebrik ediyorum sigara bu özlü sözlerini duyduktan sonra kendi kendini yakıp bıraktı çoooğ etkili bir çözüm helal olsun😂
Ben bi sefer öyle yaptım sonra tekrar 🤣🤣🤣
Güldürme dur sabah işe gidicem 6 gibi halen burdayim iki saat sonra ben nasl ise gidecem bilmiyorm ki ulan efkarlandm yine dur bi sigara yakaam😂
Sen sigarayı... bırakırsın 🤣🤣🤣🤣
Doğru söyledin seni cani gonulden tebrik ediyorum ve bu güzel sözlerinin tarihe gevmesi icin elimden gelen herseyi yapacam😂
Beni bul 🤣🤣🤣
Bulcam sni mrk etme😂
Beklerim 🤣🤣
Günde 30 dal ne lan yuh
Sayende 31 Olcak Yakarm Bak Gelme Üstüme Yaş 22 bu gidişle erken gidicz mezara😅
Yarını görmen mucize hanahaja ay tövbe tövbe allah uzun ömürler versin
Kır kır sende kır😒 istemiom ömrü falan senin olsn çokta umrumda değil ztn😒
Yok be öyle deme şaka ettim hahahha
Tavan bana bakıyoe ben tavana cebimde güzel bi sigara ellerim boş dumansız hayalde kurulmuyor ama alismamiz lazım baaak seen şaka etmişmiş delirtme beni sabrımla oynama😁
Ben sigara içmiyorum kıskaan 😏 ay neyse neyse bir an önce bırakman dileğiyle
Git basimdan hadi uyucam olm ben bu saatte kimseye vakit ayıramam sabah iş var dilek falan da dileme😒
Ya tüh trip yedik gibi
Yoooğ Leen Ne Tribi Erkek Adam Trip Atarmı Nie Atmasınki Yaninda Hissettiği Rahat Edebilecek Biri Olunca Tripte Atar 9pcükte dmi yani😂
Tabi canımm 😹😹 atmaz tabiki yani saçmalamayalım lütfeeen
tamam tamam bisi demiom artk başka zamana nasipse uğraşirim seninle😂