Hastanede 16 saat nöbet tuttum. Ek mesai karşılığı 3000 küsur ediyor. Eve gelirken 35 TL metro bastım, 12 bira 1 tane 1,5 litre su aldım 1100 TL. Şok'tan kefir muz sigara ve deodorant aldım 500 küsur TL. Metrodan inince yürümeye üşendim 220 TL taksi ücreti ödedim. Ne etti? 16 saat nöbet tutarak kazandığım parayı harcamak 16 dakikamı almadı galiba
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla karın tokluğuna çalışmaya razıyım şu an da, çok sıkıldım bu durumdan, yeterki çalışıyor olsam keşke
Hangi şehirdesin ulaş sana iş bulayim
Bulabileceğin bir sektörde diilim
Sen şehri söyle arkadaşım Ankara 'daysan sana iş ayarlamam 10 dakika sürmez
İstanbuldayım
Fırıncıyım
Kral herkesin her dediğine inanmam ama fırıncılar iyi kazanıyorlar diyorlar. Ben ortalama 100 bin alıyorum, sen İstanbul gibi bir yerde fırıncılık yapacak bir iş bulmakta zorlanmazsin ve bulsan da en az benim kadar kazanırsın bence
Evet en az 90 bin almam gerekiyor ama artık tecrübeye bakmıyorlar 18 25 arası gençleei asgari ücretin bi tık üstüne çalıştırıp bizim piyasayı öldürdüler, özellikle avm de bulunan kurumsal firmalar yüzünden
Tekirdağ'da yaşayabilir misin Tekirdağ'da sağlam fırıncılar var hakkını verirler bence
Yok istanbuldan çıkamam, artık zaten vazgeçtim altın gümüş trade ediyorum
Yolunu bulabiliyorsan sıkıntı yok reis
Buluyorum onda sıkıntı yokta artık alınteri dökmek istiyorum
Bunada şükür edin bence
Elbette buna da şükür ediyorum çok şükür bir işim var ve isim maddi olarak çok bir getiri sağlamasa da insanların hayatına hastalıklarına şifa veriyor, şifa vermeyecek kadar kötü durumda olan hastalara en azından acısız ağrısız huzurlu bir ölüm sunuyor.
Parasal yönden harcama olayı biraz erken mesela ben aylık sigara alkole 20 bin veriyom belki hiç icmesem her ay 20 bin kalcak ya da başka yere gitcek ama sonuç olarak ayağımız yere basacak kadar iyi bir şey çok da göz olması da iyi olmaz.
Kral aylık gelir 70 , döner teşvik falan ile 85 oluyor galiba. 130 saat nöbetten gelen 20-25 bini alkole basıyorum, maaştan gitmiyor ama yine de yetmiyor. Nereye gittiğini de bilmiyorum
Ev kira mi
Evet
O sıkıntı biraz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!