Maddi zorluk eşimle aramız ?

Eşim çiftçi bu sene biraz elimiz dar ama eşim motora makinaya gelince paraya hiç acimiyor konu ben olunca kurusun hesabini yapıyor onu da anlıyorum ev sahibi olmak istiyoruz bende kısıyorum her şeyden bir gezmem yoktur özel zevkim harcamam yoktur sadece evdeyim inanın bi pazar market turum bile yoktur üstüme basima harcamam zengin bir aileden geldim şimdi üstüme bi parça kıyafet almıyorum ilk zamanlar eşime kiyamaz utanir almazdım şimdi de ben isteyince eşim hemen bir sürü var zaten boşuna para harcama diyor yaza çok yakın bir akrabamizin düğünü var ailedeki bütün kızlar çifter çifter elbise alacak ben sadece düğün için bile abiye elbise bakamıyorum düğüne elbise mi alacaksın diyerek yadirgadi beni bugün bende gelinim yani ne altınım var ne incim istemiyorum da zaten ama bir gün giydiğim kıyafetin içinde iyi hissedeyim istiyorum küçücük yeğenim bile hala sen neden hep aynı kıyafetleri giyiniyorsun diyor çok canım sıkılıyor gerçekten asla müsrif birisi değilim çok tutumluyum eşime kiyamam ama bende bir kadınım istiyorum ki yeni kıyafetler alayım gittiğim yerde bende kendimi iyi hissedeyim tamam bu sene biraz zor geçiyor bizim için ama ne bileyim elinde avucunda hiçbir şey olmayanlar bile çok iyi hayat yaşıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Maddi zorluk eşimle aramız ?