Eşimin Yengesi Elimde Kalıcak Yardim Edin?

Esimin abisi ve karisi cok garip insanlar. Surekli bir asagilama laf sokmalar. Ya ben sinirimden esime anlatiyorum ne anlattigini o kadinin bizim hakkimizda konustuklarini falan. Bunlari bana soyleyende kaynanam. Bazen agzindan kaciriyor. Onuda cildirtiyor bu kadin. Ama oglu icin susuyor. Esim bana bugun bu sinirim yuzunden bagirdi. yengesi icin bna bagirdi. halbuki bni surekli kucuk goren yengesi. Kadin uyuduguma karisiyor evlerimiz yakin perdelerimi acmiyormusum. Ona neyse artik. Yemek yapmayi bilmiyo musum. Kendisi anasinin karninda ogrenmis salak kari. Ne yapicam kadin benden 15 20 yas buyuk ya bir gun boyle toplandigimiz an bozucam diye korkuyorum valla kavga bile ederim o derece doldum. Ne yapicam ya elimin tersiyle vurasim var. Yardim edin boyle bsey yaparsamda kayinvalidem kayinbabanin gozunde duserim. o haksizken ben hksiz olurm ama artik dayanamiyorum gına geldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam tamam dun baya dusundum. O kadin dun kicinda pireler ucusurken uyudu ben sinirden yerimde duramadim en iyisi onu oyle kabul etmek yeri geldinde ufak laf sokucam ona onun gibi davranmicam ama alttada kalmicam. Resmen eziyor artik. Herkese tesekkurler.
Eşimin Yengesi Elimde Kalıcak Yardim Edin?