2 ay

Dün akut sinüzit tedavisi için ilaç kullanmaya başladım burun spreyi antibiyotik fakat kafamın komple kemiklerinde sesler geliyor?

20 gündür geçmeyen öksürük, ateş ve baş ağrısı vardı. 10 gün önce bir poşet ilacı bitirmeme rağmen hiçbir iyileşme görmedim. Dün tekrar farklı bir uzmana gittim, antibiyotik ile birlikte öksürük şurubu, burun spreyi yazdı. Dün tedaviye başladım fakat ondan sonra kafamın içinde, elmacık kemiklerinde, burun çevre kemiklerinde çatır çatır rahatsız edici sesler ve baskı hâlâ devam ediyor. Bunu en kısa sürede nasıl geçirebilirim, ilaç dışında ne yapabilirim, hayat kalitemi düşürdü.
Dün akut sinüzit tedavisi için ilaç kullanmaya başladım burun spreyi antibiyotik fakat kafamın komple kemiklerinde sesler geliyor?
Güncellemeler
2 ay
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkatle okudum, ve uyguladım 20 gündür ilk kez bas agrisiz uyandim, Şu an kafamın içi boşaltılmış gibi 😀 Allah kimseye bu sinuzit denen illeti vermesin,