Sağlık 2 ay Demir eksikliği anemisi ve ferritin düşüklüğü neden olur, doktor sadece vitamin mi yazar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Demir eksikliği anemisini Dr araştırır mı ya da sadece vitamin mi verir Demir eksikliği anemisi ve ferritin düşüklüğü neden olur, doktor sadece vitamin mi yazar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 2 ay Kadınlarda normal bu durum her ay kan kaybından.. 0 20 Yorumla Soran 2 ay Ferittin 7 ama Yorumla Cevap sahibi 2 ay Depo boş işte ferritin demir deposunu gösterir. Dışardan takviye gerekiyor.. HMG kaç Yorumla Soran 2 ay 34 Yorumla Cevap sahibi 2 ay hemoglobin 34 olamaz.. Yorumla Soran 2 ay Ay pardon yanlış okumuşum ben bı saniye bakicam Yorumla Soran 2 ay 8.9 mus Yorumla Soran 2 ay 8.9 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Düşük replasman gerekiyor.. Mens döneminde kanaman fazla mı Yorumla Soran 2 ay İlk 3 gün normal olması gerektiği gibi sonra aza iniyo Yorumla Soran 2 ay Geçen ay sadece 2 gün yoğun oldu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Senin demir hapı kullanman gerekiyor. Kesin olarak.. Yorumla Soran 2 ay Başka sorun olabilir mi çünkü istahsizim yemeklere karşı hiç isteğim yok bundan dolayı kilo kaybım oldu yüzüm içe doğru çöktü eridi Yorumla Cevap sahibi 2 ay İstemsiz son altı ayda yüzde 10dan fazla kilo kaybı varsa muhakkak görünmelisin. Yorumla Soran 2 ay En son 40 kiloydum ama şu an belki 39 ve ya 38 olmusumdur ama bayadir tartilmiyorm sabahtan beri de karnıma ağrılar vuruyo ama bu ilk kez olan bişey değil daha önce de oldu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sizin boyunuz kaç... Yorumla Soran 2 ay 1.54 ama ben kiloluydum yanaklarım dolgundu şu an söndü yanaklarım resmen kollarım çubuk gibi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kaç kiloydun kilolu derken.. Buradan konuşmaya devam mı edelim? Yorumla Soran 2 ay 57 ve ya üstü vardım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kesin doktora görünmelisin.. Yorumla Soran 2 ay Ama Dr ya başından savarsa sadece vitamin verip yollarda zaten gorunucrm gün vericek bana ama işte vitamin verip gönderir diye düşünüyorum Yorumla
erkannn0434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Kadınlarda normal Regl olduğunuz için ilacını alırsınız yemkten iki saat önce kullanın 0 5 Yorumla Soran 2 ay İştahsızlık kilo kaybım var ama yeme isteğim yok Yorumla erkannn0434 2 ay Pskolojikmen etkilenmişsiniz Pskolojinizi başka şeylere yönlendirin Yorumla Soran 2 ay Psikolojik olarak mı 16 17 kilo verdim Yorumla erkannn0434 2 ay Kafanızı takarsanız 100 kiloda verirsiniz maalesef Yorumla Soran 2 ay Takmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlarda normal bu durum her ay kan kaybından..
Ferittin 7 ama
Depo boş işte ferritin demir deposunu gösterir. Dışardan takviye gerekiyor.. HMG kaç
34
hemoglobin 34 olamaz..
Ay pardon yanlış okumuşum ben bı saniye bakicam
8.9 mus
8.9
Düşük replasman gerekiyor.. Mens döneminde kanaman fazla mı
İlk 3 gün normal olması gerektiği gibi sonra aza iniyo
Geçen ay sadece 2 gün yoğun oldu
Senin demir hapı kullanman gerekiyor. Kesin olarak..
Başka sorun olabilir mi çünkü istahsizim yemeklere karşı hiç isteğim yok bundan dolayı kilo kaybım oldu yüzüm içe doğru çöktü eridi
İstemsiz son altı ayda yüzde 10dan fazla kilo kaybı varsa muhakkak görünmelisin.
En son 40 kiloydum ama şu an belki 39 ve ya 38 olmusumdur ama bayadir tartilmiyorm sabahtan beri de karnıma ağrılar vuruyo ama bu ilk kez olan bişey değil daha önce de oldu
Sizin boyunuz kaç...
1.54 ama ben kiloluydum yanaklarım dolgundu şu an söndü yanaklarım resmen kollarım çubuk gibi
Kaç kiloydun kilolu derken.. Buradan konuşmaya devam mı edelim?
57 ve ya üstü vardım
Kesin doktora görünmelisin..
Ama Dr ya başından savarsa sadece vitamin verip yollarda zaten gorunucrm gün vericek bana ama işte vitamin verip gönderir diye düşünüyorum
Kadınlarda normal Regl olduğunuz için ilacını alırsınız yemkten iki saat önce kullanın
İştahsızlık kilo kaybım var ama yeme isteğim yok
Pskolojikmen etkilenmişsiniz Pskolojinizi başka şeylere yönlendirin
Psikolojik olarak mı 16 17 kilo verdim
Kafanızı takarsanız 100 kiloda verirsiniz maalesef
Takmıyorum
Evet. J
Ferittin 7