Yaklaşık 2 yıldır uyku felci geçiriyorum nedenini hatırlıyorum travmadan dolayı oldu ama 2 yıldır hâlâ geçmedi bazen 1 ay boyunca üst üste oluyor bazen de 1 ay boyunca hiç olmuyor ama her gece olması da insanı yoruyor uykum da mahvoldu doğru düzgün yatamıyorum mesela uyku felci geçirirken üst üste oluyorum yani bir gecede 10 defa aynı anda olmuşluğum var bazen de artık halüsinasyon görüyorum uyku felci sırasında çığlıklar duyuyorum bir de kulağımda aşırı boğuk basınç oluşuyor bıktım bu illetten nasıl kurtulucam.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uyku terörü olabilir bipolar olabilir psikolojik olabilir kafir cin sataşması daha doğrusu musallatı olabilir sürekli demişsiniz oradan musallat diyorum ibadet ile aranız nasıl
ibadetle aram iyi değil direkt Allah a inanmıyorum diyeyim
hm doğrudur kafirler de bunu bildiği için sizi kolay av olarak görür sonuçta kafir olan ALLAHA inanmayan demektir bu kafir cinlerde böyle olduğu için ibadetten uzak kuran olmayan evlerde dua namaz zikir çekilmeyen evlere kolayca girer cirit atarlar ama siz evde hapörlörden bir saffat suresini açıp evde dinleseniz bir tane kafir o sese dayanamaz tıpkı ezan sesi gibi
yok ya ben inanmıyorum öyle şeylere benim ablamın bi aralar psikolojik sıkıntırları oldu içine falan kapandı bişeyler gördüğünü cinler gördüğünü söyledi tabi biz onun aklına soktuk hani dedik acaba cinler mş musallat oldu falan o da öyle sandı neyse ailem o kadar âblamı hocaya götürdüler 10 dan fazla hocaya hacıya götürdük dular sureler hepsini okuduk ettik hiçbir işe yaramadı daha sonra psikiyatriste götürdük ve şu an o kadar iyi ki bilim ilaçlar sayesinde iyileşti yani bu tarz hurafelere inanmayın yıl 2026
senin gibi bir dini inancı olmayan kişi ile dünyanın en güncel dini olan islamı tartışmam kurana inanamayan cinlere de inanmaz gelelim ablanın meselesine her vaka cin musallatı değildir senin ablan musallat olduğunu düşündüğü an hiç bayıldı mı cin musallatı olan herkes bayılır dayanamaz gördüğü varlığın karşısında başı dik duramaz aklı gider kalbi yerinde fırlayacak kadar güm güm atar ve dayanamaz direkt bayılır senin gibi inançsız birisine burada bu konuyu anlatacak değilim bir gün kafir cin musallatı yaşarsan anlarsın zaten hep senin gibi inançsızların başına gelir bunlar ayrıca cinci hoca diye bir şey yok Hüddam havas ilmi hocası olur bunlarda anne ismi ve kişinin ismini alır emrinde olan rahmani hüddam cinlerine sordurur musallat olup olmadığı buradan anlaşılır musallat var ise emrindeki kafir cini kafir cine saldırtır o şekilde kafir cin musallatını alır rahmani cin ile bilgi alır kafir cin ile de musallat olan cini berteraf eder
of abi ne anlatıyon ya diyorum ya bizde hocalara falan götürdük öyle sıradan hocalara götürmedik merak etme şehir dışınada götürdük ayrıca bayılma olmuyordu ama geceleri uyanıyordu bişeyler gördüğünü söylüyordu ve ablamın karşısına gelenler bizim sıfatımızda geliyormuş gözüne falan bçk splıyolarmış daha birçok şey ve biz gittiğimiz her hoca dedi büyü var musallat var gözlerimizin önünde sözde cini çıkarttı suyla bişeyler yaptı kuran falan neyse hepsi boşa gitti hiçbir işe de yaramadı ayrıca sana hiç cin musallat oldu mu ki böyle yaşamış gibi anlatıyosun
ben havas ilmi meraklısı olarak biliyorum tanımadığım hüddam yok memlekette ayrıca hüddamın su ile cin çıkarma seansı da yapmaz siz hoca zannettiğiniz üfürükçüye gitmişsiniz belli kişi bayılma yaşamıyor ise asla cin musallatı değildir bu senin kardeşin psikolojik sorunları olan biriymiş sizde bunu almışsınız sözde hocaya götürmüşsünüz hal bu ki hocalık ile alakası yok o götürdüğünüz kişinin her neyse senin gibi dinsiz ile bu konuyu tartışacak değilim kurana inanmayan birinin cine inanması imkansızdır hadi iyi akşamlar
Bence bi destek al, manevi de tıp desteği de.
Kuzum bendede oluyordu tavsiye üzerine bir hocaya gittim Allah razı olsun ondan şu an çok iyiyim o günden sonra hiç yaşamadım
Gecmis olsun bende uyuyamadim