Ben uzun süredir ara ara uyku felci dediğimiz durumu yaşıyorum uykumda bağırıyorum ıııı diye bağırıyorum yani bi kaç kere annem de duydu hatta bazen sesler duyuyorum uyku felci sırasında gözlerimi açamıyorum içimden okuyorum daha da bastırıyor açtığımda kesiliyor zaten ama anneme anlattım o da yaşadığını söyledi bunu sadece yok artık uzun zamandır demişti bugün yine geçirdim anneme söyledim o da yaşadığını söyledi neden oluyor sizce bi kaç kere babam da bağırdı uyku sırasında bu bazen hiç olmuyor bazen de geliyor birden neden olabilir bu uyku felci mi öyleyse genetik mi ya da başka bişey mi annem hocaya baktırcam dedi
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde yüksek sesli bakara okutun sirkeli suyla silin
Musallatmi diyosun yani sen
Hayır musallat ya da cinli şeylere inanmam sadece kötü enerjiyi uzaklaştırır. Hocaya gitmeyin bence çünkü nerdeyse hepsi şarlatan gerçek hocalar devletin diyanet kurumlarında olanlardır. Hepinizde olması ya genetik ya da tesadüf bilemedim
Annem acaba psikolojikmi falan dedi hatta kaygılı ve stresli bi yapımız vardır biraz
Ama başka şeyler olsa yine iyi evde tartışma huzursuzluk vs hiç bitmedi iki yıldır
Aşkım herkesin evinde kavga var ya her şeyi ine cine bağlamak saçma siz evi sirkeyle silip tütsü yakın yüksek sesle eve bakara okutun kötü enerjiler gitsin
Yapmadıkmi saniyosun üzerlik defne otu sirkeyle silme hepsini yaptık muska bile taktik benim başucumda bıçak bile var korkarlar diyorlar yine aynı bunlara rağmen geçmiyorsa heralde psikolojik diyorum
Sizin durum farklı düzgün bı hoca bulun o zaman şarlatan olmasın parasız yapıyor gerçek hocalar
4 yıl önce YouTubede gördüğüm bi ritüeli yaptıktan sonra başladı benim sıkıntılarım aslında gittik hatta bizim köyden tanıdıkları hoca vardı ona bile gittiler İzmir'den Kütahya'ya kadar adam bakmamış
Bundan önce bi hocaya gittiler adam sizin evde huzur muzur yok hem kızda hem sizde var demiş muska yazmış dualı su vermiş içelim diye onlarıda yaptık yok dedim bu dahada kötü etmiş olmasin öyle şey yaparmi ya diyor annem bidahada gitmedik adama
Yok inanki kimseye güvenemiyorsun banada cahilce geliyor böyle şeyler aslında artık
Ne ritüeli yaptin
Nazar kirma diye bi ritüel vardı yumurtaya bişey çiziyordu onu yaptım 5 ay sonra falan bi takım şeyler yaşadım o kadar sordum parapsikolojiden anlayan insanlara bu öylesine çizilmiş bişey hiçbir anlamı yok etkiside yok psikolojik dediler
Psikolojik bence ya etkilenmissin ama tüm ailede aynı şeyleri yaşamanız tuhaf ben bile urperdim
Öğrendimki büyüymüs ilk bi hocaya gittik yaşlı teyzem bulmuştu adam baktı kitaba sende cin min yok paranızı kaptırmayın cincilere gidipte sen bişey yapmışsın dedi bunu bırak yoksa sonu iyi değil dedi annem ne demek istediniz hocam dedi o biliyor dedi bende yaptığım şeyi kastettiğini sandığım için tövbe ettim dedim sonrada kafanda bitir bunu dedi
Evet bide öğrendiğim kadarıyla yıllar önce ben küçükken köyde oturduğumuz zaman amcamın karısı bizim evin duvarına yağ sürmüş annem anlattı halam evleneceği gün bayılmış falan hatta hoca çağırmışlar demiş ailenizden biri yapmış falan e yok etmedilermi bilmiyorum dedi
Kaç hocaya baktırdılarsa hep ters yere basmış demişler neden bahsediyorlar hiç anlamıyorum korkmakta istemiyorum ama
Ritüel yaparak yanlislikla büyü mü yapmışsın yani ilginc
Araştırdım büyüymus aslında bende bilmeden yaptım ama hocada öyle bişey yok dedi ama sen bişey yapmışsın bunu bırak iyi değil dedi bende bidaha bulaşmadim zaten tövbe ettim ama anlamadım gerçekten bunlar oluyor yıllardır işte ara ara
bu bir uyku apnesine benziyor. yapılabilecek en iyi çözüm bir psikolog veya psikiyatriye gidip onunla konuşarak çözüm bulabilrsin. sakın ama sakın hocaya bulaşma..
Ben değil annemdede oluyor hatta psikolojikmi acaba dedi hani sadece bende olsa neyse dicem
evet ne yazık ki psikolojik ve travmalara bağlı bir durum.
Babamda bağırdı bi iki kere duydum ben korktum dedi hatta
Evet bu durum normal. Bu yüzden destek almanız çok önemli. Ebeveynlerinin sıkıntısı senin etkilenmene de sebep olabilir. Lütfen bu durumu ilerletmeyin.
4 yıl önce YouTubede gördüğüm bi ritüeli yaptıktan sonra başladı benim sıkıntılarım aslında
Stresten öyle oluyor stresin azalınca uyku felcide kaybolur
Ama annemde babamdada oluyor aklıma başka bişey geliyor ama bilmiyorum cidden
Bendede eskiden vardı emin ol strestendir ve olsa bile kafaya takma uyku felcinden dolayı bir şey olmaz
Musallat falan deniliyor
:) yok be bende öyle sanıyordum değilmiş araştırabilirsin bilimsel açıklaması var
Karabasan bildiğimiz. Cinleri yakan duaları oku.
Onda bagiramiyosun diye biliyorum ama
Uyku felci karabasandır. Teşhisin yanlış o zaman.
Peki bizim yaşadığımız ne sence bakıyorum uyku felci deniliyor
Korkutmaya gelmişler.
Neden gelirler sence musallat olmasın cidden
Musallatın olabilir. Kabuslar görüyorsun, fare, kedi, köpek, yılan ve akrep gibi hayvanlar hep belirti. Tuvalete gitmeye korkuyorsan belirti. Duaları dinlemeye rahatsız oluyorsan belirti.
Hiçbiri yok sadece bu uyku sırasında yaşadığım durum var bide çok takıntılı kaygılı bi yapım var
Acaba psikolojin
Psikolojikmi
Dua okuyorum ezan okununca rahatsız olmuyorum hatta ramazandada oldu bi kere anneme sordum oldumu diye olmadı dedi dün gece yine olmuş
Psikolojik olabilir ve ya henüz yeni gelmiş olabilirler.
Sıkıntılarım 4 yıldır oluyor aslında bu durum ilk başladığında ailem hocalara muska yazdırdı tabi fayda yok duali sular üzerlik tütsüsü adaçayı neler yapmadim yine aynı anneme anlattığımda oda gençliğinde yaşadığını ama artık olmadığını söyledi bugün yine oldu diyince dün gece bendede oldu dedi neden acaba dedim bilmiyorum diyor
Sirkeyle yıkandım teyzem hacca gitmişti zemzem getirdi ordan onu bile içtik yok butün bunlara rağmen geçmeyen şey psikolojik heralde
Annem geçtiyse benden geçmiştir diyor evlenince olmaz sıkıntı olur çaresine bakalım diyor
Muhtemelen sende 3 harfli musallatı var
Ailemdede oluyor annemde gençliğinde sık sık yaşarmış sadece bendemi yani
Bence sadece sende
Tabi bunun bazı belirtileri vardır.
Sorular sormam gerekir sana bunu anlayabilmem için.
Yoksa kesin var ya da yok diyemem
Sor tabi anliyorsan
Bu işlerden
evet biraz anlıyorum
Sorun lütfen
Dışardayken hiç takip ediliyor gibi hissettiğin oldu mu?
Dışarda değil ama evde olmuştu
Karanlıktan korkarmısın?
Evde Cin var sanırım, ne yapmalıyım? ↗
Hayır korkmuyorum pek
Tam uykuya dalacakken ayağın takılıp ya da ayağının birini boşluğa atmışsın gibi irkildiğin oluyor mu?
Uyku sırasında nadiren irkilme yaşıyorum evet
Başka sorularımda olacak ama buradan sormasam daha iyi olur
Karabasan mı yani
Karabasanmi bilmiyorum çünkü onda bagiramiyosun diye biliyorum biz bağırıyoruz
Abdest al yat
Ne sizce bu durum
Yattıgın yerde bışeylee yıyip içiyormusun öyleyse temizle.. olıyor öyle şeyler abdestli yat bildiğin sureleri oku
Yatağımda asla bişey yiyip icmem yanlız ev sahibinin dediğine göre ne kadar doğru bilmiyorum daha önce bizim oturduğumuz katta oturan bı kadın bişeyler yaşamış eşi kılığında geliyorlarmis
Vesvese yapma
Ben bu sıkıntılar olduğunda ailem bana muska yazdırdı hocaya sonra evde birikti tabi hiçbiri fayda etmedi bide en son dedim bunları gidin atın bi yere ben istemiyorum bunlarda yapar böyle şeyler dedim gidip gömmüş hepsini babam toprağa bi yere
Ama aynı başucumda bıçak bile var yastığımin altında muska var teyzem Cevşen almış dua yazılı o var yine yok ayni şeyler devam ediyor
Muakaları akarsuda yıkayıp at suya karıssın
Dedim ya hepsini atalım dedim aileme atcak dere yok dediler gidip toprağa gömmüş babamda bi yere bi ara baktırmak için hocaya gittiler hocada demiş topragada görebilirsiniz
Artık onlar yok ama etki ediyorlar olmasın yine
O ne ki
Karabasan gibi bişey yani uyku felci diyorlar