Kadın sağlığı için kullanmaya karar verdim Gratis'ten Life In markasını satın aldım akıntım tükürük gibi ve kokusuz yağın doğru kullanımı nasıl nasıl kullanmalıyım yararları ve zararları nedir kullananlar tavsiye verir misiniz işe yaradı mı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
iç çamaşıra bir kaç damla damlatilip kullanilir. faydali
Ben inanmıyorum ya kullanmayın bence en güzeli kendi floramız
Düzenli kullanıyorum ama olumsuz 1-2 etkisi var. İstersen gizliden çıkarım anlatırım
çok isterim isterseniz burada da yazabilirsiniz sıkıntı değil gizliden çıkartmak istemezseniz
Çıktım
takip ettim ama xper seviyem düşük olduğu için mesaj atamıyorum
Bende aynı durumdayım. Sanırım yarın xper2 olacağım. Eğer istersen yarın konuşuruz
olabilir size yazacağım o zaman
Yaz tabiki djdj ama şu an çok kullanmanı tavsiye etmiyorum
ay niye kızz
Kız evlenicen barklanıcan şimdiden kullanmayın böyle şeyler ablam anlatıcam detaylı sana dkdkfk
ay abla doğru diyorsun da artık dedim ya sosyal hayatimi etkilemeye başladı bu evdeyken sorun olmuyor hani sık sık çamaşır degisiyorum da dışarıdayken okulda falan ben deli oluyorum kendimi ıslak hissediyorum yemin ederim günlük ped bağımlısı oldum bu yüzden en son artık dedim nioli yağı deniycem
Kuzum ıslaklık hissi berbat biliyorum ama akıntında koku ne durumda çok kötü kokuyor mu
yok abla kokusuz rengi de şeffaf işte tükürük gibi yapısı falan hatta kızlar arasında dalga geçiyoruz benim biraz libidom yüksek ondan falanmi diye xkwkzkwksks
Etkisi var merak etme onun da çözümü var ama merak etme djdkfkfkdk bu yollardan geçmiş bi ablan olarak hepsini anlatıcammsss hddjjddj
Dur ben yeni soru sorayım nioli diye oraya yaz madem diğeri olmuyo shdjdjjd
tamamm
Açtımm
abla gizliden sormususn ya profilinde yok
Evet canım
Ana sayfada çıkmadı mı
yok :(
Bekle dur
Tekrar soramıyorum :(
burada anlat abla nolcak zaten gizliye aldık
İç çamaşırıma iki üç damla damlatıyorum giyiyorum
işe yaradı mı peki faydasını gördünüz mü
Yani ben pek anlamadım açıkcası 😅
ya şu an birazcık karnım ağrıyor sanki anlamadım psikolojik mi yoksa ferahlık hissinden felan mi oejxiwkzoks
Tamam o akinti saglikli olan iste
sağlıklı ile sağlıksız olanı biliyorum regl dönemlerinde yakın veya reglden sonra olması çok normal bu mukus salgısının fakat benim sürekli bu oluyor ve bu günlük hayatimi da etkilemeye başladı evdeyken gün içinde 3/4 kez çamaşır degisiyorum okey ama uniye gittiğimde mecburen günlük ped kullanıyorum oda çoğaltıyor dedikleri için yapacağımı şaşırdım
İse yarıyor galiba