Seyrantepe?
Cemil taşçı?
Sarıyer Çayırbaşı hangisi gitsem?
Ağır gribim boğazım ağrıyor öksürük var burnumdan su akıyor patron balın içine damlatti içirdi güvendim içtim mk internnette asla içilmez diyor alerjik yan etki vs bı sıkıntı olur mu acaba sadece daha çok için cigerlerim boğazım alev alev mk mentol havası var :/ geçmiyor bu grip serum hava her şey yaptirdim :(
Ya tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla özel bölge mantarı ve ayak mantarı tedavisinde kullanılan bir şey. Ama içilebilir bir şey galiba boğaz balgam vs de iyi geliyor sanırım
Korktum ya
Yok yani miktarını bilmiyorum ama oral yolla da kullanılıyormuş
Bunu duymam rahatlatti
Son zamanlarda moda olmuş herhalde. Sosyal medyada çok dönüyor da yine de bilip bilmeden kullanma. Az biraz yeter.
Evet ya kadinsal hastalik icinmis o 😂
Tamam vajina mantarı için kullanılıyor ama boğaz için de kullanılıyormuş sen yine de az iç
Tesekur ederim ilgilendigin icin
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Sorun olmaz
Yavrum nurofen al bi tane düzenli kullan terletir seni bişeyin kalmaz
Bizdede var ama biz başka şeyler için kullanıyoruz sen niye kafana göre içiyorsun
Evet ya kadinsal bir durum icinmis ne bileyim patron içirdi mk balla karistiril
Her gördünü içme belki senin alerjin olabilir herhangibi bir şeye. Hayla da hastaysan limonlu bir çay iç
Başım dönmeye başladı daha çok vucudum yanıyor şimdi ya. Kozalak macunu aldım pastil aldım tekrar acile gidicem serum havada etki etmiyor anlamadin bu grup nereden bulasti :( tezekur ederim🤗
Rica ederim bu aralar salgın var kalabalık yerlere gitdinmi maske tak bende bir hafta öncesine kadar seninle aynı durumdaydım ıhlamur filanda içebilirsin
Otelde çalışıyorum bizim müşteri Arap çok pis :(
Ya peki etki alerjik ölüme yol açar mı içtim ya korkuyorum
Yiaaa evet bazı insanlar gerçekten çok pisler sen yinede maske tak
Bu halde çalışıyorum anası satim bişi olmaz dimi ya korkuyorum baktım mantar içinmiş bu 😂
Bala mı karıştırıp içtin ne kadar koydu bari mal
Rahat beş damla koymuştur
Of en iyisi gideyim acile
Valla bilmiyorum ama bence bı zararı yoktur sen yinede bol bol su iç
Nefes alamiyom zaten gidiyorum acile tesekur ederim
Yiaa rica ederim git acile eğer bir şey olursa da patronunu şikayet edersin 🤍🤍🤍
Malamıne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?