Nivea'nın yeni gözenek arındırıcı detox köpüğünü deneyen var mı? Ben bugün aldım ve yüzüm kızardı tahriş olur gibi oldu. Makyaj temizleme köpüğü ile arka arkaya kullandığım için mi yoksa gerçekten mi tahriş ediyor yorum yaparsınız sevinirim 🌹Nivea detox köpük
Uzun süredir Nivea Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü’nü kullanıyorum, oldukça memnunum. Bugüne kadar cildimde herhangi bir kızarıklığa ve reaksiyona sebep olmadı. Bunu da deneyebilirsin.
Nivea Detox Yüz Yıkama Köpüğü, kullandıktan sonra ciltte kuruma yaptığı için mutlaka nemlendirici uygulanması gerekiyor. Yeşil çay ve antioksidan özü sayesinde cilde detoks etkisi yapıyor. Gözenek genişletir, detoks etkili bir ürün olduğu için ilk etapta kızarıklıklar normal olabilir. 2-3 kez daha kullan eğer kızarıklarda artış olursa ürünü kullanmayı bırakmalısın. Ürünün içerisinde senin alerjin olan bir madde olabilir. :)
Bunu hiç kullanmadım ama bunun pembesi, mavisi ve siyahını kullandım. Mavisi hariç çok memnun kaldım. Cilt tipinden tipine de değişebiliyor bunlar. Üzerinde hangi cilt tipi yazıyor acaba?
Yazmıyor cilt tipi 🙄 sadece " 8 saat yağ kontrolü , cildi derinlemesine temizler , pürüzsüz oluşumunu önlemeye yardımcı olur şehir hayatının olumsuz etkisiyle savaşır
Nivea'nın köpük ürünleri arasında en sevdiğim bu ürün oldu. Yüzümü yumuşattı, sivilce çıkarmadı ve cildi çok güzel temizledi. İlk başta hafif kızarıklık oldu ama sonradan geçti. Herhangi bir yan etki yaşamadım. Bu tarz ürünleri arka arkaya kullanmamalısın. Bu köpükler zaten makyaj temizleyeci olarak kullanılabiliyor. Eğer yüz temizlemek için kullanacaksan, temiz cildine uygulamalısın. 🙂
Ben senelerdir aqua kullanıyordum keza 6 aydır bu köpüğü kullanırım ve benimle beraber kullanan bir çok insan var asla öyle bir şey yok seninle alakalı ya da kullandığın madde kaynaklı bir şey var
Cildim çok hassas yani sonradan hassaslasti ve genel olarak kimyasallara alerjim var ama bakım ozelliklede yüz bakımı köpüğü jeli herşeyini arkasını okuyarak alırım bunuda öyle yaptım bana herhangi bir zararı olur mu diye ve olduda siz nasıl kullaniyorsunuz günün hangi saatlerinde
Benimde cildim aşırı hassas sakal traşını bile gilette venus aloe veralı kullanırım, günde bir sadece oda öğleye doğru tüm gün yetiyor gece yatmadan önce essentiel nivea krem kullanırım keza bu köpük sabunun peelingi bile var bitti yeni çıkıp alacağım cidden kimse şikayet etmedi hatta gidip aldılar bile
Ama makyajımı dengelemesi lazım eve girdiğimde veya gece yatmadan önce muhakkak silerim öyle yatmam acaba yüz yıkama köpüğünü haftada bir mi kullansam hâlâ arada kaşınıyor yüzüm 🙃🌹
Bu köpük günlük kiri vs arındırmak yağ dengesini sağlamak nemlendirip temizlemek için var bide hafif parlaklaştırıp cildi kendine getiriyor gün içi kullanım yanı ama aqua sensation der isen o akşam eve geldin elini yüzünü bir yıka kiri vs alsın temiz uyursun diş fırçaladıktan sonra o ayrı bak
Gratiste her şeyi bulursun ama piyasası dengesiz geçen 25’e aldığım böğürtenli wax olmuş 40 krem desen ayrı kafa o ayrı 350 400 e alışveriş yapan ben 450 lira diyerek çıktım beyazlık iyidir kadında xd ama onunda niveasını al belkide o tahriş edicidir
Ya şey a101 de 16 lira gratis 40 diyo indirdik 19’a diyor ben a101 den alıyorum geçende öyle almıştım ama çoğu şey tabii gene gratis mecbuur 🙄 watsons falan pek bakmıyorum kullanmadığımdan senelerdir sırf gratis şimdi bilmediğim şeye bulaşmak istemiyorum üç beş fazla ya da az ödemek yerine bildiğimden şaşamam
Watsons hiç gitmedim gratis daha samimi geliyor bana nedense 🙃 duyduğuma göre Gratis Watsons'dan daha ucuzmuş a101 de bimde genellikle vücut parfümü güzel oluyor
Watsons biraz daha fazla ürün barındırdığı bir gerçek lakin buna oranla gratis daha geniş müşteri ağına sahip, ucuz ama etkili değil aynı axe gibi dandik ama bağımlısıyız ne yapalım :))
Hindistan cevizi yağı genclestiriyor vs vs bir sürü özelliği var. Ve kayısı yağı cildi sikilastiriyor vs vs.. niye doğal takilmiyorsun :) ama dışarı çıkarken değil evde iken yapicaksin sonra dışarda sıcakta sivilce olmasın :)
Aynen akşam olur. 1 saat falan dursa yeter. İnternete de yaz bak nasıl kullanıldığına özelliklerine.. emin olsan bile doğruluğundan araştır yani. Bir kişinin lafı ile yapma birşey. Araştır tamam mı :)
Guzellik urunlerini genelde guzel kizlar aliyo. Sonra bubu yuzunden cikarmak icin baska. bir urun daha aliyo. Sonra biri geliyo bu daha iyi cildi besliyomuuuuş diyo onu aliyo derken tahris oluyo baska bisi daha kullaniyo.. hayat ne tuhaf😏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya şöyle şeyleri alıp sürmeyin cildinize kimyasal hep bunlar doğal bir sabunla düzenli yıkadığınızda bir problem kalmıyor zaten
Her gün kullanmıyorum bende bunun mavisi var her gün farklı birini kullanıyorum. Öyle ahım şahım bir etkisi yok zaten ucuz mal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimyasal hiç bir şey faydalı değil böyle ürünleri kullanmıyorum hem paramı da boş yere harcamamış oluyorum, doğal yollarla maske yapıyorum, gülsuyu kullanıyorum
Önce yüzümü normal yıkıyorum nemli bırakıyorum sonra yüzüme köpüğü sıkıyorum makyaj temizleme pamuguyla yüzümü bildigin siliyorum ovaliyorum sonra yıkıyorum. En son tekrar sıkıp bu sefer sadece ustunden geçerek yapıyorum çok temiz duruyor
En İyi Cevaplar