Burun kemiğim eğri, bir KBB doktoru ile görüştüm, ameliyat için fiyatin bi kısmını ibandan istiyor diğerini elden, yoksa KDV farkı istiyormuş, ayrıca hastaneye daha az ödüyormuş böylece, bu durum benim için riskli mi?
3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyük ihtimal bu doktorun özel muayenesi var ameliyat yapmak için bir hastane ile anlaşmalı doğru mu?
Evet
O zaman normal ama lütfen doktoru iyi seçin. Ben de burun ameliyatı oldum doktorum çok iyiydi yüzünde ne şişme oldu Ne gözlerde morarma oldu.
Ya ben görüşmeye gidince bi kadin geldi, dedi 10 gun once oldum morarma falan olmadı, kuzenim de olmuştu cok beğendik dedi, adam bana 100 bin dedi, o kadin da 95bin ödemiş ama doktor iyi dedi, ben 2 senedir takip ediyordum ve yaptığı burunları cok beğeniyorum, ama ödeme konusu kafama takıldı, yarin ödeme istiyor, persembe de ameliyat
Sonuç olarak IBAN attığınız zaman onun da bir resmiyeti vardır. Her türlü kanıtlarsınız bence çok büyük bir sorun. Bu arada estetik mi yoksa burunda kırık mı var?
Kırık yok, kemik eğri, nefeste sorun yaşıyorum ve ayni zamanda estetik amaçlı
Tamam işte benim ameliyatım gibi. Benim de burnumda eğrilik vardı hem de bayağı bir evlilik vardı aynı zamanda estetik de oldu. Yaklaşık bir buçuk sene oldu. Çok rahat geçti benim için Ama ameliyattan sonra dikkat etmeniz gerekir onun dışında korkmayın, korkacak bir şey de yok. Ameliyatınız nerede olacak şehir olarak?
Diyarbakır'da özel hastanede, size de çok gecmis olsun sağ salim atlatmaniza sevindim
Siz de ödemeyi boyle mi yapmıştınız
Teşekkür ederim inanın ilk başladığı biraz çekindim de korkacak hiçbir şey yok 🙏 Umarım sizinki de çok güzel geçer. Tahlillerinizi yarın yaptıracaksınız değil mi?
Yok ben ödemeyi direkt hastaneye yaptım çünkü benim doktorum özel muayenede değil direkt olarak hastanede çalışıyordu
Tahlilleri bugün yaptım hepsi temiz çıktı doktor dedi uygunsunuz, ama işte ödemeyi vergi kaçırmak icin boyle istiyor 😅
Olabilir ya yani dediğim gibi sizin için sıkıntı yok ameliyat olun da 🙂 tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim.
Teşekkür ederim 🙏 peki sizin kaç saat sürdü acaba? Bana 4 saat olabilir dedi doktorum, normalden uzun dedi
Benimki tam 4 saat sürdü 🙂 ama hatırladığım tek şey gözlerimi kapattım ve açtığım. Tam ameliyata girdiğimde hemşireye ne zaman bayılacağım dedim sonrası yok 😂
Ben de gecmiste genel anesteziyi deneyimledim bende de aynen oyle olmuştu, sanirim benim surecim de sizinki gibi olacak aynen, cevaplarınız icin cok teşekkür ederim 😊😊
Rica ederim ne demek 🙂 ama inanın estetik sonrası çok güzel oluyor ve insanın kendine daha çok özgüveni geliyor. Ameliyattan sonra sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz. Size yardımcı olurum 🙂🙏