Kız babasıyla babalar günü postu paylaşmış da... Bu kızdaki değişimi mahkemeye sunsan doktor müebbet alır. Estetiğe karşı mısınız yoksa paranız olana kadar mı karşısınız?
Estetiğe karşıyım, dolandırıcılık!
Estetiğe param olana kadar karşıyım; olunca ben de yaptıracağım.
Neden karşı olayım, beğenmediğim yerlerimi yaptırırım.
Dolandırıcılık, gerçekten olmayan bir ürünü ya da nesneyi varmış gibi göstermek ve bekleneni vermemek ile olur. Estetik ameliyatlar somut olarak gerçekleşiyor. Yani gerçekte bir değişim söz konusu. Ev sahibi birinin evini kiracıya vereceği zaman yeniden badana yaptırması gibi aynı ticari olarak. İnsan vücudu da artık bir pazar ürünü olduğuna göre ben dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum.
bu makyaj kurtaramaacak kadar kötü olduğu çin estetik yaptırmış. Bence abartı makyaj da dolandırıcılık sayılır. DAha yeni başıma gledi tinder dan renkli gözlü böyle bal dudaklı bir hatula buluşcam diye böyle heycanlı heycnalı kadıkoy yaptım. Bir de baktım kara kuru ve dudakları neredeyse karaya çalan bir hatun çıktı karşıma. İki insan arasında alaka yok ama makyaj işte.
Estetik yani karşı değilim ama kendim yaptırmam. Allah zaten en güzelini veriyor. Ama hayatını devam ettiremiycek kadar kusurlu görenler oluyo bazen yaptırıyorlar daha iyi hissediyorlar. Ama yok kaşımı kaldırıyım yok yanağımı dolduruyim bildiğin dolandırıcılık ve itici
Kesinlikle karşıyım, ihtiyaç da duymuyorum... Hatta bir ara haberlere yansımıştı kadın güzel kocası yakışıklı kızları çirkin adam araştırıyor nedenini 😅 eşinin estetik yaptığı ortaya çıkıyor boşanıyorlar.
Sonuçta allah özene bözene yaratıyor seni zevk için yaptırana yaptıranlara karşıyım allah öyle yaratmış beğenmemek senin ne haddine kimse k. b ama öyle kiminin hoşuna kiminin zoruna yarsı olan alınsın ama kaza olur sonradan başka şeyler olur tamam sağlık için ama yok ben buramı beğenmiyom şuram iyi değil dersen nankörsün açık ve net ve günah...
Estetige karsi degilim hic yaptirmdim ama yaptirirm ilerde. Sadece botox yaptirip suratlarinin mimiklerini bozanlari anlamiyorum ve kendimde ona karsiyim baskasi yaptiriyorsa banane. Ebru gündese bakin mesela 22 ken 35 gibi hali vardi Şu an yaptira yaptira 40 i gecmesine ragmen 20 lik gibi ama heryerdede allah vergisi diyor 😂😂😂😂 tabi yersek.
pardonda bundan sizene kiz kendini guzel hissetmek istemis ne var bunda sizde herseye bisey buluyosunuz her kiz kendini guzel hissetmek ister ozguvenli olmak ne var bunda yani guzel olduysa kiskanclik yapmayin bosunada elestirmeyin kiz belki kendini kotu hissediyodu piskolojisi bozuluyodu kendini iyi hissetmek icin belki Allahin verdigi yuz tabiki ama kendini guzel hisetmek istemesi suc degil
Şimdi şöyle bir şey var yolda gördüğün kızların %80-%88 i estetikli. Hatta bunun çoğunluğu burun estetiği yaptırmış insanlar. Ama herkes bu resimdeki kız kadar değişmiyor. Aslında riskli bir şey de. Ve bu makyaj yapmaya benziyor bazılarında inanılmaz farklı dururken bazılarında kalabalık görüntüden başka bir işe yaramıyor. Bence eleştirilmemeli.
Kendi çevrene göre genelleme yapamazsın mesela bende ya da çevremdekilerin hiçbirinde estetik yok ve şimdiye kadar sadece 1 kız tanımıştım burun estetiği yaptıran. Yani böyle diyerek doğal güzelleri karalayamazsın.
@akvaryumdaki1balik üf konuşmak için konuşma kardeş. Genelleme yapmadım sadece oran yazdım oraya. Ve senin çevrende olmadığını bilmiyor olman olmadığı anlamına da gelmez. Herkes söylemez. Ve çevren en fazla kaç olabilir ki. Ben birsürü estetik cerrah tanıyorum. Kendi ağızlarından duyuyorum bu sözleri.
Estetik kalici birşey yani sizi estetikle tanıyıp sevgili olan biri yillar gecse de sizi öyle görecek (yaşlanma ayrı bir olay tabi) Makyaja dolandiricilik dersiniz tamam silince apayri biri cikiyor karsina ama estetik oyle degil.. Yaptirmadim, ama karsi degilim. Parasi olan ve bir yerinden memnun olmayan herkes yaptirabiliri size ne? Ne zarari var, doğaya, çevreye, hayvanlara veya diğer insanlara? İsteyen yaptirir eleştiri yapmayı kesin
Bence kadın estetikli olduğunu gizlemediği sürece dolandırıcılık değil. Sonuçta makyaj gibi silinince giden, geçici olan bir şey değil. Ama ben yine de kendimde estetiğe karşıyım çünkü gerçek güzellik değil ☆
Kız baya bir değişmiş. Ben bir yeri gerçekten rahatsız ediyor ise psikolojisi bozulacak kadar yaptırılmasına karşı değilim. Onun dışında Allah in yarattığını değiştirmek bildiğin karşıyım ben bambaşka kişiler olup çıkıyorlar
Parası olsa estetikle evrim geçirecek kişiler de bir zahmet yapanları kınamasın ya😏 beğenmediğim yerlerimi yaptırırım tabiki de kendimi iyi hissedeceksem.
bak büyük vurgun yapanlar tanınmamak için yaptıkları tek şey estetiktir :) ve herkesin yaptığı şeylerdir yani dolandırıcılık sahtekarlık kendini saklama bukalemun gibi yani :)
Tipe bakim muamele gostermeseler kimse boyle seylere kalkismaz kimbilir neler yasiyorlar da acisina katlanabiliyorlar yani ben karsi degilim yaptirmam kendimde ama yapana saygim var😊
Niye kimi kandrıyor olanak var neden yapılmasın o zaman yapilmivaksa Tıp niye yasal olarak gelissin bence gayet normal insanlar onu bunu yaptırdı diye size ne.
Hayatimda hic estetik yaptirmadim ama karsida degilim. Burnum cok cirkin ve buyuk olsaydi veya dis etim gozukmus olsaydi kulaklarim kepce olsaydi hic dusunmeden yaptirirdim.
@blogerx hayır mesela burnu büyük e biçimsiz olan ve diş yapısı kötü olan birinin geninde vardır öyle değil mi? Estetik yaptıktan sonra bunlar düzeltilebilir. Ama çocuğunda bu geni taşıyorsa burun veya diş yapısı bozuk olabilir. Ki bu da kötü ve çirkin gösterir.
Estetik illa güzelleşmek için olmuo ki Zorunlu olduğu durumlarda var Ayrıca şansız olan kişilere lazım (mesela geçirdiği bir kaza sonucu oluşan bir şey için )
En İyi Cevaplar