Bence insan kendini beğenmiyorsa, kendiyle mutlu değilse estetik yaptırmak gayet doğal.
Ne yapsın yani ben böyle doğdum diye mutsuz mu olsun, bence estetik yaptırmak günah değil
Bence insan kendini beğenmiyorsa, kendiyle mutlu değilse estetik yaptırmak gayet doğal.
Ne yapsın yani ben böyle doğdum diye mutsuz mu olsun, bence estetik yaptırmak günah değil
Sizi Allah mutlu edememiş kim mutlu edebilirki 🤣🤣 işin şakası bir yana eger inançlı bir insan isen zaruri değilse estetik doğru bir adım değil lakin sağlık açısından mecburiyet ise sorun yok.
İnançlı biriyim ama aynaya bakınca mutlu değilim.
Kendinle barışık değilsin sadece.
Kendimle barışık olmak için güzel olmam gerekiyor,
Zamane gençleri herseyi güzellikte zannediyor. en güzel ben olayım, güzel güzel giyineyim, cicili bicili elbiseler. en yakışıklı çocuklar. bunlar sana mutluluk getirecek şeyler değil. tevekkül sana en güzel fırsatları sunar. inançlıyım diyorsan tabii.
her şey güzellik demek değil biliyorum ama çoğu şey güzellik.
Max 10 sene. her şeyin bir sonu var ve güzellik için seni secen o güzellik kaybolduğunda yok olur gider ancak senin sen olduğun için seven birisi asla gitmez. iste aradaki fark bu kadar büyük
Neyse bana müsade. sana mutluluklar diliyorum.
Evet yaşlı adamlar beğeniyor cinsellik için doğru.
Max 10 sene sonra güzellik bitiyor cümlesi doğru değil.
Benim annem 60 yaşına geldi hala çok güzel.
Allah bağışlasın
Tamam teşekkürler
Neden gizlendiniz anlamadım sanki mesaj atacağım size
Hayır estağfurullah. yazdığım yorumlarım profilimde görünmesini istemedim. siz gizlisiniz diye yorum yapmamazlık da etmedim. bana mesaj atmanız ile ilgili en ufak beklentim ya ihtimali düşünmedim bile. siz neden böyle bir düşünceye girdiniz ki?
İlk başta gizli değildiniz o yüzden
Seni kırmayayım. çıktım gizliden
Aslında sadece meraktan sordum, kırıldiğim için değil
Sonuç itibari ile sorduğunuz sorulara ahlaki cevaplar verdim. gizlenmek için tabiki bir sebebim yoktu lakin bu bir tercihtir. sizi rahatsız edici bir yorum da da bulunmadım. sizin, sanki sana mesaj atacağım gibi bir cümle kurmanıza üzüldüğüm için gizliden çıktım. gayet güzel bir sohbet olduğunu düşünüyorum. cok memnun oldum.
Teşekkürler bi bot ))
Cevap
0Cevap
Günah diye biliyorum
islamda günahtir evet
Tedavi amaçlı yapılan estetik operasyon caizdir
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?