Estetiğe para harcamak mantıksız mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Estetiğe para harcamak mantıksız mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Estetiğe para harcamak, kişisel tercihler ve değerler açısından farklılık gösterir. Her bireyin estetikle ilgili beklentileri, kendini iyi hissetme arzusu ve kişisel tatmini farklı olabilir. Bu nedenle, estetiğe para harcamanın mantıklı olup olmadığına ilişkin bir genelleme yapmak doğru olmaz.
Bence soruyu şöyle değiştirebiliriz;
Toplum bu kadar güzellik algısını dayatmışken estetik yaptırmak mantıksız mı?
Her türlü zorbalığa ve hakarete uğrayıp kabuğuna çekilmesini mi bekliyorsunuz bu insanlardan?
Mutlu olmak için savaşıyorlar, daha ne olsun?
Siz toplum olarak bu zorba kalıplarınızdan vaz geçtiğiniz vakit, "estetik manyaklığı" dediğiniz bu akım kendiliğinden sona erecektir!!!
Ben mantıksız buluorum yaş almayı kabul olsun etmek gerekiyor bir şekilde yaslanicaksin ne kadar Update yaparsan yap ambalajın parlak olmuş sonuç aynı. Onun yerine çocuklarına yatırım yap, tatilini yap, yardımsever ol, evini al yaşlılığına para ayır daha mantıklı
Her kadın kendini olduğu gibi sevmeli ve kusurlarını kabullenmeli. Estetik benim için gereksiz ve Allah'a şirk koşmakla eşdeğer. Şayet Allah'ı seven ve O'na inanan biri estetikle uğraşmaz. Saçma buluyoru₥
Eic 🍁🍃
Cevap
9Cevap
Bence mantıklı..
Günümüzde estetik yaptırmak trend haline gelmiş bir kavram.
Kişi dış görünüşünden memnun değilse, estetiğe ihtiyaç duyuyorsa para harcayıp estetik yaptırmasında bir sakınca görmüyorum
Bence keyfi yaptırmak gereksiz, ama birinin burnunda problem vardır, nefes almasını zorluyorsa o tabi ameliyat olabilir, o gerekli
Cogu kisi estetikli yaptirmayanlara farkli bakiliyor artik mantiksiz degil ama bence gunah cok buyuk sikinti yoksa yapilmamali
Yoo mantıklı bence. Hatta kadınlar için en yerinde yatırım, kendine ve bedenine yüzüne yatırım yapmak.
Çok ciddi bir kusur yoksa estetik sorceri yaptırmanın pek anlamı yok bence. Yine de herkesin kendi zevki bizi ilgilendirmez
Bana mantıksız geliyor. Ya güzelsindir ya değilsindir.
Sonra İrem Derici gibi güncellemeleri yarım kalıyor.🤪
Yo değil. İsteyen istediğini yapsın, mantıksız değil.
Eğer sarkıklar varsa değil ama yoksa zevkine yapılıyorsa mantıksız bence
Hayır değil. Kişi kendisini nasıl iyi mutlu hissedecekse öyle yapmalı.
Çok rahatsız ediyorsa yapılabilir ama bazı kişiler estetikten birbirinin aynısı olmuş doğalını bu kadar bozmalarıda hem günah hemde hoş bir görüntü değil.
değil eger sağlığı ile sorun yaşıyorsa yaptırmalı naçizane fikrim
gerekliyse veya öyle istiyorsa kişi gereksiz değil bence
Doğallık en güzeli göğüs belki düşünebilirim. Fakat dudak tırı vırı veren vermiş doğaldan sürüyoruz sefasını 😂
Güzel olan veya olacak harcanacak para tabii ki mantiklidir…
Bu kadınlara bakınca ne hissediyorsunuz , evlilik gözüyle hiç baktnz mı
Bazan küçük dokunuş olabilir
Gayet mantıklı! Ben destekliyorum estetiği…
Keyfi yatırmak saçma.
Yaptırmak *
Mantıklı aslında. Kendini mutlu ediyorsun.
Eğer gerekliyse mantıksız değil gadası
Yani Allah'ın vermediğini kuldan beklememek lazım
Böyle bir fiziğiniz olmayacaksa mantıksız
Mantıksız olsa bu oropsu fotoğrafı nasıl şu an karşımda olabilsin
Güzelsen mantıksız
Doğal olmalı bence
Evet
Bana kendimi iyi hissettiriyo estetiklerim
Hayır değil.
Yoo mantıklı
Bunlar zaten doğal olarak var bende ama beyaz
Saçma