Güzellik & Bakım Burun estetiğini iyi bir yerde yaptırmak çok mu pahalıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ne kadar oluyor kızlar onu da söyleseniz Burun estetiğini iyi bir yerde yaptırmak çok mu pahalıdır? Cevapla Estetik Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Kardeşim 9 ay önce 40 bine olmuştu. Şimdi 100’e yakındır. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle yha Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl İyi doktorlar bu kadar. Paraya kıymazsan burnun mahvolur. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 70 bin tl ile 150 bin tl arasında değişiyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kız o ne ben part time çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burası Türkiye kızzz Yorumla
ömerr_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Hastane de iyi yapıyor aynı şeyi yapıyor sonuçta 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar Yorumla ömerr_61 1 yıl 35 falan Yorumla Soran 1 yıl Ya burnumun içine ederlerse Yorumla ömerr_61 1 yıl Yaptıran tanıdıklar var hem özelden farklı bir şey mi yapıyorlar hahaha Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim 9 ay önce 40 bine olmuştu. Şimdi 100’e yakındır.
Niye öyle yha
İyi doktorlar bu kadar. Paraya kıymazsan burnun mahvolur.
70 bin tl ile 150 bin tl arasında değişiyor.
Kız o ne ben part time çalışıyorum
Burası Türkiye kızzz
Hastane de iyi yapıyor aynı şeyi yapıyor sonuçta
Ne kadar
35 falan
Ya burnumun içine ederlerse
Yaptıran tanıdıklar var hem özelden farklı bir şey mi yapıyorlar hahaha
Evet
Tabiki
En az 200 bin