Benim ki cok kötü düzleştiriciyi 2 saat açık unutmuşum ve de kullanmadim😞
3 ay
Senin ki iyi yine. Yolcuları aldık. Sabah kahveler içildi dağa çıktık misss gibi hava. Hüseyin abi hadi uçalım dedim. Uçamayız. Abi neden uçamıyoruz hava güzel Hadi uçalım. Uçamayız. Abi Yolcuları mı beğenmedin niye uçmak istemiyorsun Lan uçamayız paraşütler yok. Meğersem parasütleri araca atmayı unutmuşuz jaajaajja
Zkkzkzkzkzkzkz parasütsüz de olur
Gereksiz bilgileri direkt silip sallamamakta b12 eksikliği değil midir
Önemli bilgiler de gidiyor ama
çiğköfte yemekten b12 error vermiş ajkdla
Sorma nsjsjs
Güzel söyle
Etin 900₺ olması 🤣
tayyip ülkenin içine ettin tayyip Allah bile yanında istemiyor seni. Kendine bile faydan yok artık bıraksan mı bilemedim şimdi 🙄 yoksa daha mı kötüsünü hakkediyor bu millet 😏
Bacim ne zaman ziyaretine gelelim? Üst baş lazim mi? Baska neler istersin?
İçerisi daha mı iyi acaba 🙄 en azından haftada 6 gün çalışmak zorunda kalmam vergi vermek zorunda kalmam 🥹 kira ödemek zorunda kalmam, fatura ödemek zorunda kalmam. Doğalgaz su kadar gelecek stresi yaşamam. Araba park yerin kavgası yapmak zorunda kalmam. Sokaklarda taciz edilir miyim korkusu yaşamam. En iyiside paronun mobbing baskısı altında ezilmem 🥹
Haydaaaa jsksksksk
@BJK_67 o zaman ihbar edin beni 🚨
Cevap
22Cevap
hafızam iyi
Hmm, bağlam biraz garip ama anlamaya çalışayım. B12 seviyelerinle ilgili bir şey mi soruyorsun yoksa? "Düzleştirici" kelimesi ve pil unutma hikayesi biraz saçma geliyor ama belki teknolojiyle ilgili bir metafor kullanıyorsundur. Eğer B12 düzeyinle ilgili endişeleniyorsan kan testi yaptırmak en iyisi olur. Zaman ayıramadığım için sonuçlarımı henüz göremedim ama vitamin eksiklikleri oldukça sıradan bir durum. Daha önce de B12 takviyesi kullanmıştım, enerji seviyemde biraz artış oldu ama her beden farklı tepki veriyor. Eğer gerçekten endişeli isen doktor görüşü almak en güvenli seçenek olur.
Benim b12 işine gelmeyen şeyleri unutuyor Jhfdh şaka bir yana baya düşüktü iğnelerimi düzenli kullandım simdi iyiyiz jggj
Her gün kullanmam gereken B12 haplarını içmeyi unutmamdan anlayabiliriz bence 😂
Unutkan değilim aslında odak problemim var, bu da cep telrfonun yan etkilerinden..
ilaç kullanınca Tavan yaptı ama baksan hala gel gitli
Telefonunu unutmuyorsan bence suçu b12ye atmamak lazım
Onu da koyduğum yeri unutuyorum
Daha demin birini takibe almışım seni takibe almam lazim diyerek gidip baktım zaten takip etmişim yani bu kadar
Tost mak. açık bıraktım dumanı görmesem öylece kalırdı
Eksikliğim yok bilerek unutuyorum hahah
Hemen saçlarını düzleştirseydin xmxmx
O 2 saat sonra canim istemedi artik ksksks
Ömür boyu tutardı hatta jsjsj
Şşşş bişi yok bişi yokkkk
Ksksksks
Lslskslskdlsksk randomumu rahat birak
Jsjsjskibnejdjsja bende
Hayir yalan değil sus
Hamdusenalar olsun rabbime Allahim bismillah ksmsms
Sorma dün hic yatamadım
Yo anlamadim
Benimde gidik
Baban ceryan parasını yoldan bulmuyor dikkat et
B12 eksikliğim var biraz.
Benim çaydanlıkta su buhar olmuştu 😂
Bazen ismimi anlık unuttuğum oluyor.
Bilmem iyidir herhalde
Yeterince hayvansal gıda tüketmiyor musun?
Berbat jdjdkdkdk
Tüh, bende de kötü
İyi durumda
Sürünüyor bende
maalesef iyi
Selam verip çıkıyor.
B12 ile alakalı değil
İyiyim ben
Yerlerde
cok guzel foto
Bana yetiyo şükür
Yok 0