Hasta yakını olarak tek başıma Antalya şehir hastanesine gitmekten korkmakta haksız mıyım?

Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor. biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor. Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah. Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var. Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor. Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum. Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim. Şehir hastanesini bilmiyorum... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum. Benim kızdığım şey antalyaya vs gitmek değil. Bütün yükün bana kalması. herkwsin bi bahanesi var ama benim olmayacak. Bana sormuyorlar. Nasıl olsa o yapar. Az dişli olunca üstüme yıkıldı kaldirlar

Hasta yakını olarak tek başıma Antalya şehir hastanesine gitmekten korkmakta haksız mıyım?