Perşembe günü dizimde ameliyat olacağım diz kaslarımda bir sorun var 1 ay oldu geçmiyor. Sizce o güne kadar ağrıyı keser mi bu acaba bilgisi olan var mı? Eczaneden almıştım...

Perşembe günü dizimde ameliyat olacağım diz kaslarımda bir sorun var 1 ay oldu geçmiyor. Sizce o güne kadar ağrıyı keser mi bu acaba bilgisi olan var mı? Eczaneden almıştım...

Geçmiş olsun. Paylaştığın bant tedavi edici bir ürün değil destekleyici bir ürün.. Yani dizdeki kas, bağ veya menisküs gibi bir sorunu iyileştirmiyor sadece bazı kişilerde ağrıyı geçici olarak azaltabiliyor. Bu bant diz çevresindeki kaslara hafif bir mekanik destek verir ve hareket sırasında ağrı algısını biraz baskılayabilir.. Perşembeye kadar ağrına iyi gelebilir bir miktar da olsa.. Destek olarak kullanılabilir, ağrıyı biraz hafifletebilir en azından. Tekrar çok geçmiş olsun..
Ağrını azaltır ama işe giderken dizini zorlayacak şeyler de yapmamaya dikkat et merdiven çıkmak gibi mesela veya çömelme gibi hareketler yapmamanı öneririm.. 🥹 Uyuşma, morarma olursa da bantı hemen çıkar.. Umarım idare eder seni ameliyat gününe kadar.. 🌼
Görevimiz.. 😂 Rica ederim
Toparlandın mı, iyi misin?
Çok şükür sevindim.. İyim iyim her şey yolunda. Tekrar geçmiş olsun 🥹
Amin amin 😂
Geçmiş olsun, dizimle alakalı bende sorun yaşadım spor yaptığım orta okul döneminden itibaren ve dizlik kullandım belli dönemlerde. Bu bant yerine elastik diz destekleyici bandı öneririm güçlü destek sağlaması açısından. Sıcak tutman ve gerekmedikçe üzerine yüklenmemen gerekiyor. Umarım kısa zamanda iyileşirsin.
Rica ederim 🙃
Kısa süreli çözüm perşembeye kadar tekrar etmeli bu band çözümü ve krem kas gevşetici hap almalısın bence havalar soğuk aşırı etkiler o ağrıyı soğuk sıcak kompleks yapmalısın geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer🙏
Rica ederim çok ağırlık alıp taşıma lütfen elinde oda etken 🙏 çok dua edicem sonucu güncel de paylaşırsan sevinirim arkadaşım
Rica ederim şimdiden geçmiş olsun diyelim güzel haberlerle inşallah 💐✨🧚♀️
Rica ederim 🙏🙏
Teşekkürler eig için ameliyat güzel geçmesine de sevindim, 😊
İnsanlık ölmedi bişeye ihtiyacın olursa burdayız biliyorsun 💐💫
Çok geçmiş olsun Liw umarım başarılı bir ameliyat olur, bantlar hakkında hiç bilgim yok.
Rica ederim ne demek 🙏 ameliyat olacağın zaman haberdar et olur mu, en azından bir dua ederiz 🌸
🙏🌸
İyi bakalım 🙂, Ameliyat oldun mu peki?
Çok geçmiş olsun Liw, o ağrılar normal tabiki sonuçta ameliyat yani basit bir şey değil, umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun, dikkat et kendine. 🙂🙏
Ne demek, lafı olmaz. Sitede saygılı ve profili kaliteli olan üyelerden birisin o yüzden hastalığın bizi üzer hâliyle tabiki de soracağız o yüzden Teşekkür'e gerek yok. Tekrardan geçmiş olsun iyi bak kendine. 🙏🙂🌸
Cevap
11Cevap
Çok geçmiş olsun dostum. genelde ağrıyı azaltır bunlar eğer doktorun ya da eczacın da onay verirse bence deneyebilirsin. umarım çok iyi geçer ameliyatın.
Bende azaltmasını istiyorum dostum bakalım umarım perşembeye kadar idare eder beni çok sağol teşekkür ederim dostum
Rica ederim dostum
Öncelik ile Geçmiş olsun...
Bu tip ağrı bantları genelde lokal uyuşturucu / kas gevşetici etkiyle çalışır. Yani ağrının sebebini çözmez, sadece sesi azaltmaya ÇALIŞIR. Ben operasyon öncesi kullanmanızı tavsiye etmezdim. Ameliyata günler kala ağrı kesicilere abanmak bazen tabloyu maskeleyebilir. Çektiğiniz acı cerrahın kafasında "acı ve bağlantılar" ne ile neyle karşılaşacağını bilmesi için daha iyidir...
Yıllar önce kullandim sporla ilgilenirken. Ağrıyı hafifletir ama dizinizdeki problemin ciddiliği saf dışı bırakabilir fayda konusunda. Umarim başarılı bı operasyon ile sağlığına kavuşursun. Şimdiden çok geçmiş olsun
Rica ederim
Geçmiş olsun... Survivor'dan kendisini tanıyorum yarışmacılara takiyorlardi ve agrisa da oyuna devam ediyorlardı 😅
Geçmiş olsun belki yanlış uygulamissindir ya da gerçekten işe yaramiyorlar
Zaman zaman spor müsabakalarında sporcuların kullandığını gördüm ben de diz ağreılarımdan dolayı almıştım evet işe yarıyor
Kısımda bu ağrı bantlarından kullanmıştık. Spordan dolayı ağrıları vardı. İyi geldi diyordu. Ama tamamen ağrıyı keseceğini düşünmüyorum.
Muhakkak bir aya kadar tekrar bir ağrı süreci hissedeceksiniz ama bu dizinin toparlanmasına yardımcı olur Sadece
Geçmiş olsun kral. Bant hakkımda bilgim yok. Ameliyat son çare mi bu arada
Geçmiş olsun kısa süreli çözüm olabilir belki hafifletir ağrıyı biraz
Rica ederim ne demek ameliyatın da sorunsuz geçer umarım ✨
Rica ederiim
Geçmiş olsun ameliyat ağrını azaltır geçirir umarım diz bandı hakkında bir fikrim yok
‘Ameliyat oluncaya kadar’ 😅 hayır ağrıyı hafifletir sadece %100 faydası olmaz
İnşallah, geçmiş olsun 😇
Geçmiş olsun, atkestesi kremini bir araştırmalısın daha önce iyi geldiğini duymuştum.
Geçmiş olsun. bilmiyorum , umarım iyi gelir...
geçmiş olsunnn iyi gelebilir benceee denemekte fayda var
ne demekkk🫶💗
En doğru cevabı eczacı verir
Vicks krem sür belki iyi gelir
Bilgim yok maalesef geçmiş olsun 🙏🏻
Rica ederim dostum
Geçmiş olsun iyi gelir diye düşünüyorum
Rica ederim
Geçmiş olsun idare edebilir
Umarım işe yarar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Ağrıya faydası olacağını sanmam
Geçmiş olsun.