sırt kaslarını kuvvetlendirmek faydalı olur. gün içerisinde sürekli aklında dik durmak olmalı. kendinden kısa boylularla çok haşır neşir olma uzun boylularla takıl :D
ama korsesiz dik duramazsın ona bağımlı gibi olursun bu sefer. korsesiz çözmeye çalış. mesela bu gün bi düğüne gideceksin mutlaka dik durmak istiyosun o zaman tak ayda yılda bir. alışkanlığa dönüşmesin
Tam hatırlamıyorum yanlış birsey demeyeyim. Alınca sorun medikalciye. Bende bir ara kullandım faydası olmuştu sogolsun orada ne kadar kullanacağınızı anlatıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kısa vadede düzeltir. uzun vadede daha kötü yapar. korse senin dik durmanı sağlayan kasları taklit edeceği için korsesiz daha da kambur durursun
Yani egzersiz mi yapmak lazım
sırt kaslarını kuvvetlendirmek faydalı olur. gün içerisinde sürekli aklında dik durmak olmalı. kendinden kısa boylularla çok haşır neşir olma uzun boylularla takıl :D
Korse germekten dik durmamı sağlıyor ya aklıma geldikçe dikeliyorum
ama korsesiz dik duramazsın ona bağımlı gibi olursun bu sefer. korsesiz çözmeye çalış. mesela bu gün bi düğüne gideceksin mutlaka dik durmak istiyosun o zaman tak ayda yılda bir. alışkanlığa dönüşmesin
Dik duruş korsesi takıp barfiks çekerseniz daha faydalı olur.
Çok aşırı kullanmamak gerekiyor ama bunu da unutmayın
Ne kadar yani
Tam hatırlamıyorum yanlış birsey demeyeyim. Alınca sorun medikalciye. Bende bir ara kullandım faydası olmuştu sogolsun orada ne kadar kullanacağınızı anlatıyorlar.
o korseleri pek önermiyorlar son zamanlarda. neden olduğunu araştırmadım ama karşı kapı komşum doktor söyledi
yardımı olur