İki bademciğim de beyaz bülbüller var, şişin boğazdan hafif belli olmasını diyorsun dimi bi ten tonu açık şekilde? Elimle tuttuğumda biraz da şişlik var
Öldürücü değil😃 kefir olmaz tonsillit virüstür bademcik enfeksiyonu yapar antibiyotik kullanmam diyorsan İngiliz karbonatı al eczaneden günde 3-4 defa gargara yap ada çayı iç bir de parol ya da minoset iç sabah akşam antibiyotikle 3 gün kendi iyileşsin diyorsan 7 gün sana kalmış
evet olabilir dışarda buz gibi sandalye ye oturman dış mekan soğuğu ayakların üşümesi ıslanması her şey etkiler kendine bakacaksın hatta basın açık fildir fildir gezmen hele bu soğukta direk hastanelik bile olursun
İyi ki uyardın la ağlıcam fıldır fıldır gezdim. Ne kadar kalın şeyler varsa giip alıyorum giyiyorum. Mont hariç çok ince giydim hatta çorapsız. Pentiden gidip yün çorap da alıyım:)
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Şalgam suyu çok içti 4 gündür günde 2 şer bardak; sizce o mu boğazlarımı şişirdi ağır geldi? Boğazımdaki şiş nasıl geçer?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şalgam ile alakası yok üsye olmuşsundur ya da tonsillit
Onlar ne?
Teşhis tanı boğaz enfeksiyonu
Dondurma iyi gelir o zaman? Soğukta üşütür müyüm yine?
Şimdi sen dondurmayı falan bırakta boğazına aynada bi baksana bademcikler şişmi üzerlerinde küçük beyaz büller var mı
İki bademciğim de beyaz bülbüller var, şişin boğazdan hafif belli olmasını diyorsun dimi bi ten tonu açık şekilde? Elimle tuttuğumda biraz da şişlik var
Aynanın karşısına geç ağzını kocaman aç telefon ışığıyla boğazına bak 😃
Bademciklerin şiş mi üzerlerinde beyaz lekeler var mı
Bademcik şiş üzerledinde beyaz lekeyer var?
Nerden anladın? Bu ne oluyor?
Nasıl şapmam lazım
Tonsillit bu antibotik kullanman gerekiyor ayrıca boğaz spreyi ya da gargara ve herhangibir soğuk algınlığı ilacı da
Antibiyotik kullanamam hiç hoş değil zararlı!. İyi baksam kendilinden geçmez mi? Kefir olur mu? Onda da faydalı bakteri var doğal antibiyotik
Doğal yoldan geçmez mi? Öldürücü mü?
Öldürücü değil😃 kefir olmaz tonsillit virüstür bademcik enfeksiyonu yapar antibiyotik kullanmam diyorsan İngiliz karbonatı al eczaneden günde 3-4 defa gargara yap ada çayı iç bir de parol ya da minoset iç sabah akşam antibiyotikle 3 gün kendi iyileşsin diyorsan 7 gün sana kalmış
Kendi iyileşsin. Pastil gargara olur mu?
Hiç yoktan iyidir
Kendiliğinden 1 hafta da olsa geçer mi kendiliğinden iyileşir mi?
Evet iyileşir 1 haftaya ama süreçte sana rahatsızlık vermeyecek mi halsizlik ateş vs gibi yapabilir
Bilmiyorum. Bağdat marka kaya tuzu ile gargara yapsam olur mu? Zarar mı verir? İngiliz karbonatı mı gargara illa?
Ya sen benim dediklerimi neden yapmıyorsun 😃 kaya tuzu nerden çıktı şimdi bağdat diye markada yazmış normal tuzla gargara yap işte farketmez
tamam ingiliz karbonatı hiç kullanmadım da zarar verir mi bilmiyorum.
2 senedir var 10 senedir var
Kuzu tartışmıcam
Kuzu çevirme
Sensin gel sana yiyim seni:)
Terbiyesiz
Senzin terbiyesiz!. Kuzu çevirme gel bana sen sus konuşma:))
Piki
Piki sana!.
Gel hadi
Geldim
Yaz bakayım sıfatına
Sanane sıfatımdan!. Ho şt!.
Salgam. ne. yapsin bogazlarina
Hayır ondan olmaz
Çok açık giydim ince tişörtler bu havada... Ondan olabilir mi?
Aynen üşutmussun ondandır sıcak şeyler iç atlet giy sırtını ve ayağını sıcak tut bugunlerde
sanmıyorum o diyare yapar
Diyare ne?
ishal
Hm.
çok soğuk tükettiysen birsey diyemem ama
Çok soğuk tükettim
olabilir ozaman
kalın giyin
Soğuktan olabilir mi lenf bezlerimin tiroid bezlerinin şişmesi?
Ben de tişört üstü mont giyiyorum soğuktan olabileceğini hiç düşünmedim
evet olabilir dışarda buz gibi sandalye ye oturman dış mekan soğuğu ayakların üşümesi ıslanması her şey etkiler kendine bakacaksın hatta basın açık fildir fildir gezmen hele bu soğukta direk hastanelik bile olursun
İyi ki uyardın la ağlıcam fıldır fıldır gezdim. Ne kadar kalın şeyler varsa giip alıyorum giyiyorum. Mont hariç çok ince giydim hatta çorapsız. Pentiden gidip yün çorap da alıyım:)