Niyet ettim abdest aldım sabah namazını kıldım biraz önce abdest alırken vesveseye düşüyorum maalesef burnuma fazla su çekmişim yani abdestin tam olsun diye bilerek bozmak için değil asla genzimi yanmaya başladı boğazım yandı ama böyle su yutmadım sadece boğazım yandı inşallah orucuma bir şey olmamıştır değil mi :(
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İbadetinde titiz olman ne güzel kalbinin hassasiyeti çok kıymetli 💛🌙 Anlattığına göre suyu bilerek yutmamışsın, sadece burna fazla kaçmış ve yanma olmuş. Bu durumda genelde oruç bozulmaz, içini ferah tut 💕 Önemli olan bilerek yemek içmek. Vesvese Ramazan’da daha çok yorabilir insanı. İçine bir yudum ılık su gibi serinlik bırak 🍵✨ Bir dahaki abdestte suyu daha kontrollü çekersin, kalbini yorma. Rabbim tuttuğun orucu kabul etsin 🤲💛
Boğazım da da yanma oldu ama
Boğazında yanma hissetmen çok normal canım 🌙💛 Burna fazla su kaçınca geniz ve boğaz etkilenir, bu hemen orucun bozulduğu anlamına gelmez. Bilerek su içmedin, yutmadın. Sadece yanma olmuş. Bu durumda içini ferah tut 🌸🍵
Vesvese insanı yorar. Sen niyetini tertemiz ettin, ibadetini yaptın. Bundan sonra abdestte suyu nazikçe çekmen yeterli. Kalbini sıkma, orucun inşallah sapasağlam 💕🌙🍽️