AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biber gazını yiyecek ne yaptin dur ben soyleyim 3 harfle her şey açığa çıkar zaten ben CHP liyi diyorsun yani
Tut ki chp'li, eeee?
Allah sizi bildiği gibi yapsın ülkemi sizden korusun Allah size 70 yıl olduğu gibi kıyamete kadar fırsat vermesin
Bu tip zaten başka bir partili olamazdi
Sen ne anlatiyon aq
Ahahaha iste bu kadar sekilci bu kadar kalipciniz, tipe gore parti analizi yapacak kadar 😅🤣
Iste sirf bu yuzden dis gorunusu sekilci olan, Allah Kur'an diyen herkese gozu kapali kaniyorunuz 🤦🏻♀️
...
Ulkeyi Allah benden mi koruyacakmis 😏🙄
Guldurme beni, ben kimim ki? Sen asil buyuk tehlikeyi goremiyorsun , bi cikarsaniz artik su at gozluklerinizi keske 😡
Olayın CHP ile ne alakası var lütfen kitap okuyun
1938 de ataturkun oldugu gün Atatürk tarafından görevden alınmış başbakan olarak meclisi toplayıp alkışlar içinde beni cumhur başkanı seçtiler diyen İnönü 15 yıl Atatürk u toprakla buluşturmayı p müzede bekletti sırf çekmediği icin Çankaya gömün vasiyeti olmasına rağmen anittepeye 15 yıl sonra gömen cumhurbaşkanı olduktan sonra Türk parasının üstündeki bozkurt ve Atatürk resmini kaldıran şerefsiz İnönü degilmiydi ve bunlar İnönü ün kendi el yazısıyla itirafı olup 1971 de hava kuvvetleri ve deniz kuvvetleri komutanlarının muhtirayla demirele darbe yapıp hükumeti düşüren bu iki şerefsiz cuntacı yi 1974 yılında CHP de milletvekili olduğunu biliyor musun aynı hava kuvvetleri komutanının yani cuntacı darbeci şerefsizini n 1980 yilinda CHP nin resmi cumhurbaşkanı adayı olduğunu biliyormusun kim cuntacı mis bu durumda 1938 den sonra CHP ataturkun değil İnönü şerefsizini n partisidir CHP bu ülkenin beka sebebidir CHP Atatürk ün falan partisi değildir CHP eşittir cuntadir ve uğur mumcu şunu söylemiştir bu ülkede banka soyarken kar maskesi ülkeyi soyarken Atatürk maskesi takacaksin. İstanbul soyulurken İmamoğlu denilen bir şerefsiz için yerli mallara boykot yapan polise balta asit atan gençleri kışkırtıp kaos ve taşkınlık halkı sokağa döküp yolsuzlukları unutturmaya çalışan siz degilmisiniz tüm yolsuzlukları CHP li ler ihbar ederken İmamoğlu serefsizinin dosyasında 22 si ismi belli 4 gizli tanık olmasına rağmen suçu hükumete atan siz degilmisiniz Atatürk e kufreden leri vekil yapan ataturkun itleri diyen belediye başkanına kayyum alanında onu savunan siz degilmisiniz siz bu ülkenin beka tehtidusiniz küçüklükten beri kin ve dusmanlikla Tayyip kişiyle büyüyen sandığın iradesine ragzi gelmeyen ataturkun ün koltuğunda oturan cumhurbaşkanı na saygısızlık yapan siz degilmidiniz İzmiri 35 yıldır bok götürsene kola kutusuna oy veren siz degilmisiniz ataturkun
misaki milli sınırları harften idilipten başlar dediği halde suruyede karabagda ne işimiz var diyen siz degilmisiniz ülkeyi yabancılara dirayet eden hiç bir çözüm politikası olmayan sadece koltuklarını korumak için CHP yeoy veren delegeleri tehdit ve satı alan berham şimşek konuşmasın diye adaylığını onaylamayan siz degilmisiniz kilictaroglu nü hancerleyen ben çalmadım çalanların yüzüne tükürükle dediği için adamı silen siz degilmisiniz siz nasıl bir partidiniz ve bu parti için sokağa çıkıyorsunuz utanmadan.
Ya bı sus aq trolu
Ama sizin beyniniz bu gerçeklere rağmen anlayamazsiniz
Gerçekler açılınca şerefsiz troller araya girmeye basladi
Bizi fanatik CHP li İzmirli teyze zannediyor
@Hebelenki mq salagını dinleyecek kimse kalmamış en alakasız sorunun altına bi ton şey yazmış zavallı aw
O kitap okumaya gitmiş teksas tombiks
Yemeden düşünseydin napalm. Bu arada hangi partili olduğunu belli ettin çok havalısın 💫
Ak koyunların bu kadar cabuk dusecegini tahmin etmemistim sadece cantamda tasidigimi denemek icin koklamistim yrrrrrak
Ben sana AKP li olduğumu söylemedim zaten nerenden uydurdun. Hem küfür etmeden de duramıyorsun nasıl bi terbiye gördüysen
rock! okumayi gelde ogren
Yanlış anlayacak birsey yok akp li de değilim önüme gelene küfür edecek kadar ezik değilim
Doğru yorum
@mantıklıterminator arkadaş kendini savunmayı küfür sanmış 😂
Polisler de o yüzden karnı aç diye biber gazı sikmis
@mantıklıterminator galiba 😅
😄😄😄😁😁
Biber ye üzerine hakkindir
Sirke iyi gelir tahriş olmuşsa yapma
Sirke mi?
Evet elma sirkesi
Sirke asit bazlı daha çok yakmaz mı
Tahriş olmuşsa yapma dedim zaten
Biber gazi niye yedin aq
Merak ettim sıkıp kokladım aq
Bari sarachaneye gitseydin bosa yememis olurdun
Bu olaylarlardan sonra ciddili biber gazini parfum gibi sıkanları gördüm ne kadar kötü olur diyip denedim aq
Ne yaparsan yap