Ben 1 tüp kan versem de kötü oluyorum, bugün sağlığımı merak ettiğim için rutin olarak geldim, tüm testler için 3 tüp kan aldılar,5 dk sürmedi, çok iyiydi, sonra yine gözüm karardı. müşadeye aldılar, bunun çözümü var mı, Kızılay’da 2 kere kan verdim benzer şeyler oldu.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçmiş olsun
Sağol
Normal, çok fazla kişide oluyor. Kanı verir vermez ayağa kalkmayın, biraz oturup dinlenin. Mümkünse yatarak kan verin, yine hemen kalkmayın.
Bence hemşire de düşünmeliydi, ben ona kan almadan olabilecekleri ve geçmişte yaşadıklarımı söyledim, en son gözüm kararınca çağırmak zorunda kaldım, bir şeyler koklatıp müşadeye aldılar ayran verdiler, baksan özel hastane ama insan her yerde insan
🤷🏼♀️
Yatırmalarını isteyin bir dahakine, hemşireler alıp geçmeye bakıyor çünkü. Ayranı da verdikten sonra içebilirsiniz.
Tamam teşekkürler
Devlet hastane tam kapsam kan tahlil yapıyor mu , bizim sağlık sigortası bir kısmını karşılamadı , gelecek yıl ona göre aklımda olsun
Hormon vs hepsi mi
Bilgim yok, hasta olarak gitmedim, b12, demir, çinko, demir, şeker ya da genel değerleri almak için gittim,1 idrar,3 tüp kan aldılar
Onlar bakılır.
Biyokimya-hematoloji-hormon-idrar , kağıttaki gruplar böyle yazıyor
Hafif karaciğer yağlanma var dedi, Alkol sigara yok, düzensiz ve fast food çok yiyorum, bundan sebep mi oluyor başka sebepleri ne olabilir
Dedikleriniz çıkar bu tahlillerde. Genel durumu yansıtıyor zaten bunlar
Hem beslenmeye bağlıdır. Hem de hareketsizlik, obezite vs yapabilir. Yaşam tarzının etkisi çok
ben bu işlerden hiç anlamıyorum, normal istediklerimi doktor a liste yaptım verdim. ama eve gelip bakıyorum. eksikler var, bir de o kadar sıkıntı çektim
Evet iş yerinde ev yemekleri var ama diğer öğünler rastgele yiyorum, saat ya da yemek düzeni yok, bir de ev ve iş yerinde çoğunlukla oturuyorum. hep sıkıntı
Sonucu çıktıkça yüklenir sisteme. Hangileri eksik sizin listenizden.
Beslenme ve hareketsizliğe bağlı olmuştur muhtemelen, yaşam tarzını düzeltmekmlazım mümkün olduğunca. Evde az yağlı yemekler pişirebilirsiniz.
Öyle eksik değil. kağıtlar elimde ama benim söylediklerimin hepsine bakılmamış, ben sağlık terimi anlamıyorum, sağlıkçı arkadaş söyledi ben not aldım. şikayet olarak bazen yorgunluk unutkanlık var dedim, ek olarak dedim ki ; anne teyzelerde şeker var, ona bakın, başka hastalık belirtisi verecek değerlere bakın dedim, kimseyle yakınlık olmadı ama onlara da bakın, bir de arkadaşım bir kaç madde yazdı onları söyledim, doktor çok eksik talep etmiş
Talep edilmeyenler hangileri onu sormaya çalıştım,
Riskli temas yoksa hastalık şüphesi de yoksa hıv hepatit bakmak gereksiz olur zaten.
Hiç bir temas yok, arkadaş yine de tam baktırıyor isen hepsine baktır dedi, sağlıkçı , vardır bildiği bir şey, ben aleni değil ama doktor a herşeyi söyledim , aldıkları 3 tüp kan verdikleri 3 yaprak kağıt , başlıklar dediğim gibi , ama burada eksikler olduğunu gördüm, zaten arkadaşım da 5-6 tüp kan alırlar demişti bu insanlar 3 tüp kan aldı
Bir tüpten bir sürü test çalışılıyor.
Ben de sağlıkçıyım kontrole gelen birine hepatit bakmaya gerek duymam. Hepatit olmasın diye şüphe varsa ya da aşı olmak istiyordur o zaman bakılır.
Bakldıysa da onlar daha geç çıkar.
benim de şüphe oranım 0, yoksa o kadar kan verip acı çekip onları eksik bırakmam, ayrıca insan kendini bilir, ben o tip işlerde yolum yok ki neyler ne ne virüsü yapıyor bileceğim, arkadaş hepatitler de baktır dedi, listeye almıştım, eğer sen öyle diyor isen baktırmaya gerek yok
Doktor bana o konularda bir soru sormadı, benim de sabah çok uykum vardı, tarzım değil ve de böyle bir kafamda şüphe olmadığı için aman bu konuyu unutmayın demedim, unutkanlık ve yorgunluk standart şeyler söyledim, şekeri söyledim, bir tam kapsam dedim, tıpta bu kadar çeşit tahlil tipi olduğunu da bilmem ki, en kapsamlı olan bugün oldu zaten. onların da başlık belli
Sen de saol yani sağlıkçısın o kadar işin var, o kadar mesaj yazmak için vakit buldun
Yorgunluk, şeker gibi durumlar için istediği tahliller yeterli zaten. Siz biyokimya hematoloji diye görüyorsunuz ama altında bir sürü değer çıkıyor onların.
İşte ben hangisinde neye bakılır bilmiyorum o sebepten listeyi gösterdim,
Dün o arkadaşa hiç ulaşamadım gerçi bugün hiç ulaşamadım
-ben bu işlemleri rutin yapmak istedim, özel sigorta yıl bitince sıfırlanacak
-o bana bazı eklemeler yazdı
-ama dün ona ulaşamayınca moral falan kalmadı, gerçi bugün de ulaşamıyorum
-sabah hastaneye gitmemeyi bile düşündüm, çünkü bir hastalık sebebiyle hastaneye gitmedim
-belki her şey normal olsa bana yazdığı her şeyi de didik didik sorardım, ama o an uyanık olsam da kafam öyle çalışmadı
Size çok teşekkür ederim. o kadar işiniz stresiniz var, O tempoda kaç saatinizi benim için harcadınız
Bütün her şeyi aynı anda istemeye gerek yok zaten, temel şeyler bakılır fazlası hastalık dişünülüyorsa istenir.
Bunu listeyi veren kişi ile görüşemedim 2 gün oldu telefonlara dönüş yapmıyor, o yüzden buradan yazdım, yıl bitiyor rutin sonuçlar bakacaktım, o arkadaş öyle şeyleri yazdı ben doktora söyledim, ama hangisi ne demek hiç anlamam bu işlerden, yine de teşekkürler bir kaç bir şey öğrendim
Geçmiş olsun.
Saol