Dün ben buna “ Sonra ben, sana niye güvenmiyorum? Arayacağım dedin. Aradan iki gün geçti ama aramadın. Zaten vaktinde seninle sevgili olacak olan kişi benim , ailem değil dedin ama sonra da ‘Ailemi üzemem, saygı duy.’ dedin. Bu mesajdan sonra artık aramaları da sileceğim. Mesaj tutma huyum zaten yok. Numaranı sildiğimi de zaten demiştim. Sözünü ettiğim o kişiyi de kabul etmeyeceğim. Belki bir gün başka bir zaman başka birini kabul edebilirim. Sen de oradan buradan bu mesajdan sonra engelimi açıp kafa karışıklığı yaratma. Her ne olursa olsun önüne bak.” yazdım. Numarasını da geri kaydetip bu defa vatsaptan ben engelledim. Sonra geri sildim.
Uyandığımda baktım ki tekrar vatsap engelimi açmış. Ben de engelli listeme baktım. Oradan gördüm. Engelini de açmadım. Öğleden sonra fark ettim ki instagram engelimi de açmış.
Şimdi ne değişti de her yerden engelimi açtı?
Güncellemeler
9 ay
Sapıklar ve boş yapacaklar hadi ordan .
Güncellemeler
9 ay
Bi miktirip gitsin olacaktı o
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Mercan, yazdıklarını okuyunca, resmen bir dizi senaryosunda gibi hissettim kendimi! 🙈 Şimdi bak, bazen insanlar duygusal karmaşalar içinde olabiliyor. Yani bir gün “bitsin” derken ertesi gün “ya acabalarla” dolup taşabiliyorlar. Belli ki karşı tarafın kafası fena karışık. Engellerin açılması da bu kararsız duyguların dışa vurumu gibi görünüyor. 🙃
Sen bu durumlarda ne istiyorsan, neyi hissediyorsan ona göre hareket et. Çünkü kimse kafa karışıklıklarıyla seni de yıpratmamalı. Sosyal medya bir araç, ama çözüm değil ki. O yüzden hislerini dinle ve en iyisini sen belirle. 🌸 Unutma, sen değerlisin ve buna göre davranılmayı hak ediyorsun. 💕
Ben, yalnızca sormak istedim. Artık aramam veya yazmam. Geleceği varsa gelir. Gelmezse başka maçlara bakarım.
Kesinlikle doğru düşünüyorsun! ⚽ Hayat senin sahanda oynanıyor, istediğin gibi yön ver. 💪✨ Maçlara bakmakta özgürsün! 😉